+46 722 525 635 info(at)cosmetictreasures.se
  • Fri frakt över 599 kr.
  • Fri faktura
  • Snabb leverans
  • sv

EcoLab ekologisk hårolja med macadamia, 100ml

215,00 kr

 

EcoLaboratorie Macadamia SPA 

Nourishing Hair Oil-Fluide 

100 ml

Reparerar och ger näring till tunt och frissigt hår.

I lager

Beskrivning

EcoLab ekologisk hårolja med macadamia i kombination med andra näringsrika oljor och växtextrakt passar utmärkt för dig som har tunt och frissigt hår. Hårolja har många olika funktioner och kan appliceras under dagen flera gånger utan att göra håret fett. Den skyddar hårstrån mot skadliga miljöpåfrestningar. De aktiva ingredienserna ger mycket näring samt vårdar och reparerar tunt och skadat hår. Håret får mycket väsentliga näringsämnen och vitaminer för att återfå sitt friska utseende. Håret blir mjukt och glansigt. Håroljan motverkar kluvna toppar och hjälper till att förbättra kambarhet. Den organiska macadamiaoljan är laddad med vitaminer, ger näring till hårsäckar och stärker håret på hela längden. Macadamiaolja ger näring och lite volym till trött hår. Efter regelbunden användning återfår håret sin naturliga lyster, blir glansigt och lätt att hantera, torkar snabbt och dessutom doftar gudomligt.

EcoLab ekologisk hårolja med macadamia är en intensivt vårdande produkt till dig som har tunt och frissigt hår. Dess aktiva ingredienser berikar hårstråna med näring, stimulerar hårtillväxt och förbättrar hårets tillstånd. Förutom den fantastiska macadamia oljan innehåller håroljan organisk extrakt av hamamelis, sophora japonica samt oljor av neroli, jasmin och vitamin E som stärker håret.

Fri från:
– Silikoner
– Animaliska ingredienser
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener
– Syntetiska doftämnen

Egenskaper:

Macadamia har sina rötter i Australien där det uppfattas som en helig växt. Macadamianötter har unika vårdande egenskaper tack vare en hög koncentration av vitaminer och mineraler som exempelvis E-vitamin, koppar, zink och olika B-vitaminer. Olja av macadamianötter har också utmärka reparerande egenskaper. Den vårdar effektivt tunt och ömtåligt hår, reparerar skadat och färgat hår.

Användning:

Applicera några droppar av hårolja med macadamia på fuktigt eller torrt hår, gärna på hårtopparna. Använd på en daglig basis eller vid behov. Rekommenderas att använda före eller efter att ha använt en hårtorkare eller en plattång föra att ge ditt hår fukt och styrka. Behöver inte skölja av. Upptäck fler hårvårdsproduker.

Mer information

Vikt 100 g

Ingredienser

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “EcoLab ekologisk hårolja med macadamia, 100ml”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *