+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura info@cosmetictreasures.se

En bra hårinpackning är det perfekta komplementet till din dagliga hårvårdsrutin. Hos oss hittar du en ekologisk hårinpackning som passar just ditt hår.

Utöver din dagliga hårvårdsrutin behöver håret extra mycket vård och näring för att bibehålla sin naturliga glans och elasticitet, speciellt efter en lång vinter. Hos oss hittar du en bra ekologisk hårinpackning som passar just din hårtyp och du kan därmed komma en bra bit på vägen till ett friskare hår!

Vi på Cosmetic Treasures har tre olika hårvårdsserier från det ekologiska märket EcoLaboratorie; Karite, Argana och Macadamia. Karite passar dig som har ett kombinerat hår med en fet hårbotten och torra toppar och längder. Den innehåller sheasmör och vitaminerna E, F, A och D som ger näring och återfuktar hela håret samt förbättrar hårstråets struktur. Argana är en intensivt vårdande hårinpackning för dig med färgat och skadat hår. Argana innehåller arganolja som tränger djupt in i hårstrået där det ger näring och vårdar ditt torra och livlösa hår inifrån. Macadamia-serien passar dig med tunt och frissigt hår. Inpackningen innehåller olja av macadamianötter som har vårdande egenskaper som ger hårstråna näring, stimulerar hårtillväxten samt förhindrar håravfall. Eftersom vi har ett brett sortiment av ekologiska hårvårdsprodukter har vi garanterat en ekologisk hårinpackning som passar just dig och dina behov.

Från EcoLaboratorie finns nu även en ekologisk hårolja med arganolja. För allra bäst resultat kombinera gärna ditt schampo och balsam med en inpackning och avsluta med håroljan. Eftersom de olika typerna av hårvårdsprodukter har olika funktioner på håret kompletterar de varandra och ger dig därmed de bästa förutsättningarna för ett friskt och starkt hår. Börja din hårvårdsrutin med att tvätta ditt hår med schampo. Schampot öppnar upp hårstrået och det blir därmed mer mottagligt för behandling, alltså en inpackning. Inpackningen tränger därmed in djupt i hårstrået och verkar inifrån. Efter inpackningen är det bra att använda ett balsam som har till uppgift att stänga hårstrået och därmed stänga in alla viktiga vitaminer och näringsämnen från inpackningen så de kan verka ordentligt. En hårolja är det perfekt avslutet på din hårvårdsrutin då det skyddar hårstråna mot yttre påfrestningar samt ger håret näring och vitaminer som bidrar till ett friskare, starkare och glansigare hår.

Självklart är alla våra produkter från EcoLaboratorie fria från silikoner, parabener, djurtester och syntetiska dofter.

Här hittar du alla våra hårinpackningar från EcoLaboratorie.