+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

DÄRFÖR DU SKA VÄLJA EKOLOGICK HUDVÅRD OCH HÅRVÅRD

 

 

Ekologisk hudvård och ekologisk hårvård efterfrågas mycket

Naturliga skönhetsprodukter efterfrågas i ökande grad idag av konsumenter som gör allt mer medvetna val. Företaget följer utvecklingen och de senaste nyheterna, tillämpar goda exempel i sin tillverkningsprocess för att erbjuda bästa produkter på den kosmetiska marknaden. Företaget ställer höga kvalitetskrav på sina leverantörer av råvaror. Aktiva ämnen tillverkas genom fysisk extraktion och utvinning ur växtriket. Dessa inkluderar naturliga oljor och växtextrakt. Kemiskt modifierade ingredienser har vegetabiliskt ursprung. Ekologiska ingredienser odlas på ekologiskt rena områden utan användning av konstgödsel. Råvaror skördas för hand och behandlas utan användning av kemiska tekniker, genom direkt extraktion och utvinning. Tillverkningsprocesser är miljösäkra och alla faser är under strikt kontroll av certifieringsorganen.

Naturkosmetik är skönhetsprodukter  som enbart består av ingredienser med naturligt ursprung, inte innehåller konstgjorda färgämnen, dofter och petrokemiska produkter. I naturlig kosmetika tillåts minimala, men inte över 5%, halter av syntetiska komponenter, av vilka samtliga ingår i en lista strikt reglerad av internationella naturkosmetik certifieringssystem (ECOCERT, BDIH, Cosmebio). Naturlig kosmetika testas inte heller på djur.

Unika dofter som inte har några liknande på marknaden

Världsledande tillverkare av naturliga parfymer och dofter från Frankrike, Japan, Spanien, etc utvecklar aromer speciellt för användning i Ecolaboratories kosmetiska produkter. Färska, milda, naturliga och uppfriskande dofter skapar en härlig atmosfär av sensuella känslor och energi! Därför har vi ägnat särskild mycket uppmärksamhet åt valet av parfymer.

Vi har den stora glädjen att introducera nyheter inom ekologisk hudvård och ekologisk hårvård, ett nytt skönhetsmärke – EcoLaboratorie som erbjuder produkter med ekocertifierade ingredienser med hög kvalitet som skapar skonsamma produkter för hud och hår i hög kvalité till bra priser!

EcoLaboratorie erbjuder produkterna för ekologisk hudvård och ekologisk hårvård som består endast av ingredienser med naturligt ursprung varav minst 95% är ekocertifierade, innehåller inga konstgjorda färgämnen, dofter och petrokemiska produkter. Samtliga ingredienserna är certifierade av internationella naturkosmetiska certifieringssystem (ECOCERT, BDIH, Cosmebio). Så klart testas inte produkterna heller på djur.

Upptäck fantstiska produkter från EcoLaboratorie