+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Snart är det dags för Harmoni Expo igen!

Cosmetic Treasures deltar i Harmoni Expo höst 2016 igen, den 29-30 oktober. Mässan är för dem som är intresserade av kroppen, själen och sambandet där emellan. Så klart vill vi vara med för att visa våra naturliga hud- och hårvårdsprodukter till Er. I år kommer vi att erbjuda hudvårdsprodukter för känslig hy i ansiktet från ett dermatologiskt märke SeboCalm. Det har redan blivit populär bland många våra kunder eftersom ingredienserna är snälla mot huden samt ger ett långvarigt resultat! Har du rosaceabenägen hy, får lätt irritation eller drabbas av torrhet prova SeboCalm. Vi ger alltid produktprover till mässbesökare. Vi kommer att visa även nya ekologiska produkter för kropp och hår från ett nytt märke Ecolaboratorie. Alla igredienserna är ekocertifierade. Dofterna är gudomliga och priser är välldigt attraktiva. Det blir massa erbjudande, presentkits, bra rabatter, tävlingar och mycket mer!

På mässan får allmänheten chansen att möta alternativa utövare och utställare har möjlighet att personligen tydliggöra sin verksamhet och avmystificera många frågor kring det hela.

Vi gillar den här mässan eftersom den erbjuder en variation av olika alternativ för ett friskare liv och inspirerar till att ta ansvar för sin egen hälsa. Många har förstått att det inte alltid är på Vårdcentralen vi finner nyckeln till ett ökat välmående och att det finns andra alternativ för att ta hand om vår kropp och själ.

Harmoni Expo är inte påträngande. Du går själv omkring och tar in av de olika energierna, känner in vid vilken monter du vill stanna till och veta mer.

Du kan testa en kinesisk hälsoprodukt, prova på aurafotografering, akupunktur, handläsning, numerologi, astrologi och olika former av healing och massage. Du kan spå dig, köpa avslappningsmusik och ledda meditationer, smycken, indianhantverk, litteratur för självutveckling, örter, hemmagjorda krämer och naturprodukter av många olika slag.

Eller, så kan du bara gå omkring och insupa atmosfären, hämta broschyrer, prata med likasinnade, sätta dig vid scenen eller ta en fika eller måltid i någon av våra restauranger. Mässan har idag över hundra föredrag att välja på, varav de flesta är gratis. Här finns något för alla.

Utställarna kommer från när och fjärran. Ca 50 procent är lokala utställare, försäljare och föredragshållare. Resterande kommer från övriga landet, de närmaste grannländerna, (Norge, Danmark, Finland, Estland, Ryssland, England) samt USA, Australien mm

Hoppas att vi ses på Harmoni Expo i helgen! Du hittar oss i Hall AB rad 3b. Välkommen!

Läs mer om Harmoni Expo här