+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

I samarbete med GlossyBox erbjuder vi många personer med känslig hud att prova vår fantastiska återfuktande kräm som är specifikt utvecklad för känslig hud.

Många människor inte ens vet att deras hy är känslig men det är egentligen inget fel oavsett om huden är känslig eller inte att använda schyssta produkter som inte kommer att orsaka någon reaktion eller allergiutslag. Däremot är det ganska lätt att ta reda på om man är överkänslig och behöver definitivt använda sig av speciellt anpassade hudvårdsprodukter såsom SeboCalm.

Röd och irriterad? Då har du kanske känslig hud. Men vad definierar egentligen känslig hud? Känslig hud är en allmän term som används för att definiera olika hudreaktioner och förutsättningar, så som rodnad, obehag och irritation. Men även väderförhållanden och hormonella förändringar kan påverka huden. Känslig hud är tunnare än andra hudtyper förekommer ofta i kombination med torr hud,men även fet och kombinerad hud kan vara känslig. Huden bränner sig lätt i solen och reagerar starkt på kyla och värme. Det är vanligast att personer med blont eller rött hår har känslig hud, men alla kan drabbas.

SeboCalm är ett dermatologiskt märke som funnits i 25 år och har nu lagom till sommaren lanseras i Sverige. Samtliga produkter är baserade på naturliga aktiva ingredienser och växtextrakt som vårdar, ger näring och lugnar irriterad hud. SeboCalms produkter har reglerande egenskaper och anpassar sig till just din hudtyp. Produkterna är fria från parabener, mineralolja och konstgjorda färgämnen, de är inte heller testade på djur. SeboCalm har framställts i laboratorier genom klinisk forskning av högsta grad med strikta kvalitetskontroller och de fortsätter hela tiden attutveckla sina produkter med sin medicinska expertis. De har fokuserat på känslig hud men har även produkter för behandling av exempelvis akne. ”Vi bestämde oss för att fokusera på lösningar för personer med känslig hud, skönhetsprodukter med läkande egenskaper är en nödvändighet, mer än en lyx för dem”, säger grundarna av SeboCalm.

Du kan hitta SeboCalms hudvårdsprodukter för känslig hud här>