+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

I år visade vi SeboCalm på Acadermia 2016. Allt fler känner igen SeboCalms produkter för känslig hy.

Efter att vi gjort två samarbeten med Glossybox upptäckte vi att fler svenskar uppmärksammade SeboCalm på Acadermia 2016, vilket är jätteroligt! På Acadermia-mässan i Stockholm i år var det många besökare som kände igen märket och visade stort intresse för produkterna. Det var också jätteroligt att kunna träffa våra kunder på plats och höra vad de tycker om våra produkter då vi tycker att en bra kommunikation och service är mycket viktigt i arbete med människor. Att få veta att SeboCalms produkter redan har hjälpt så många gör oss väldigt glada. Vi hoppas att allt fler människor med känslig hy kommer att upptäcka SeboCalm och få hjälp av dessa produkter!

Hudvårdsmärket SebocCalm har dermatologisk hudvård som passar dig med känslig hy och olika typer av hudbesvär så som eksem, rosacea, rodnad mm, därför är vi mycket glada att höra att SeboCalm redan har hjälpt många av våra kunder. Genom dessa produkter har vi fått många trogna kunder och vi vill såklart fortsätta att hjälpa dem. Hudvårdsprodukterna innehåller en unik sammansättning av skonsamma naturliga ingredienser och örter som vårdar inflammerad hy, berikar den med vitaminer samt vårdar den på djupet. Några att nämna är Aloe Barbadensis, tea tree oil, Jojoba, Calendula, Siberian Pine Nut oil, Shea, Manuka och mycket fler. Tack vare aktiva naturliga ingredienser ger SeboCalms produkter både snabbt och långvarigt resultat. Ju snällare produkter man använder på huden desto mindre riskerar din hy att blir förstörd. Därför kan vi starkt rekommendera SeboCalms hudvårdsprodukter till alla, oavsett om du har känslig hy eller ej, vi lovar att du kommer gilla dem!

Samtliga SeboCalms produkter är dermatologiskt testade och allergivänliga, och innehåller inga animaliska ingredienser, är fria från parabener, mineralolja och sulfater.

Här kan du kika på våra fina SeboCalms produkter för känslig hy.