+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Äntligen är den här! Ecolaboratorie har nu lanserat skönhetsserien Countries som är en sammansmältning av traditioner med aktiva oljor och extrakt i exklusiv design

Det karaktäristiska med skönhetsserien Countries är att historien symboliserar vänskap som sträcker sig länder emellan. Genom att använda produkterna följer du med på ett äventyr av rika dofter och unika produkter i fina förpackningar. Skönhetsserien erbjuder naturliga produkter för både ditt hår och din hud. De aktiva ingredienserna är naturliga och används professionellt för att ge bästa resultat. När Ecolaboratorie växt har serien Countries fötts och varumärket har nu möjlighet att erbjuda nya, spännande och omsorgsfulla produkter som du kan välja mellan.

Därför ska du använda skönhetsserien Countries

Naturliga ingredienser

Countries är en skönhetsserie med nya recept som innehåller unika oljor och extrakt från organiska plantor som växer i det fria. Serien innehåller både örter, frukter och blommor för läkande effekt kroppen. Sammansättningen av ingredienserna har maximal effekt där resultatet blir effektivt och naturligt. Varje produkt har 90-99% naturliga ingredienser som berikar din skönhet.

Ljuvliga dofter

Produkterna vårdar effektivt med naturliga dofter från ingredienserna. De härliga lukterna gör livet friskt och vackert och piggar upp humöret. I den nya skönhetsserien hittar du essenser som är blommiga, milda, träiga och har fräscha toner. Serien har produkter inom både ansiktsvård, hudvård, handvård och hårvård. Därför kan du välja produkter som passar just dig och dina behov. Frukterna, blommorna och örterna som noggrant valts ut av Ecolaboratorie har som syfte att inte bara läka utan även bevara dina skönhet.

Omsorg för miljön

Med etiskt tänkande som grund har Countries inte testats på djur och är fria från skadliga ämnen som silikon, mineral olja, SLS och SLES. Därför passar serien dig som har ett stort hjärta för miljö och produkter utan konstigheter. Ecolaboratorie är med i världsexperterna inom områdena växtodling, kvalitetskontroll av naturliga råvaror, tekniker, och utvecklare.

Introduktionserbjudande

Vi vill  fira att serien Countries har kommit genom att ge dig ett introduktionserbjudande med 10% rabatt på hela Countries serien.
Skriv in rabattkoden COUNTRIES10 för att ta del av erbjudandet som är gilltigt till och med 20/4-2018 på hemsidan. (Rabattkoden kan inte kombineras med andra erbjudanden).

Här hittar du produkterna från Ecolaboratorie nya serie Countries!