+46 722 525 635 info(at)cosmetictreasures.se
  • Fri frakt över 499 kr.
  • Fri faktura
  • Snabb leverans
  • sv

Bakom CosmeticTreasures.se står ett stort personligt engagemang och genuint intresse för naturliga skönhetsprodukter. Ute i världen finns det många fantastiska varumärken och vi vill dela med oss av några noggrant utvalda produkter. Vi tror att bra skönhetsprodukter behöver inte kosta mycket för att ge ett fint resultat. Vi väljer produkter som vi använder själva och lyssnar alltid på Er, våra kära kunder, och Era behov.

Sedan hösten 2016 har CosmeticTreasures fått agenturen för det ekologiska märket Ecolaboratorie. Detta är för att erbjuda skonsamma produkter för hud och hår med en hög kvalité till bra priser så att alla kan ha råd att köpa. Produkterna består av ingredienser med naturligt ursprung, innehåller inga konstgjorda färgämnen, dofter och petrokemiska produkter. Ingredienserna är ekocertifierade av internationella naturkosmetisk certifieringssystem (ECOCERT, BDIH, Cosmebio). Så klart testas inte produkterna heller på djur. Naturliga skönhetsprodukter efterfrågas i ökande grad idag av konsumenter. Företaget följer utvecklingen och de senaste nyheterna, tillämpar goda exempel i sin tillverkningsprocess för att erbjuda bästa produkter på den kosmetiska marknaden. Företaget ställer höga kvalitetskrav på sina leverantörer av råvaror. Aktiva ämnen tillverkas genom fysisk extraktion och utvinning ur växtriket. Dessa inkluderar naturliga oljor och växtextrakt. Kemiskt modifierade ingredienser har vegetabiliskt ursprung. Ekologiska ingredienser odlas på ekologiskt rena områden utan användning av konstgödsel. Råvaror skördas för hand och behandlas utan användning av kemiska tekniker, genom direkt extraktion och utvinning. Tillverkningsprocesser är miljösäkra och alla faser är under strikt kontroll av certifieringsorganen.

År 2016 har vi lanserat ytterligare ett mycket spännande varumärke, Lavilin som vi representerar i hela Scandinavien. Företaget som står bakom märket har forskat i 40 år och integrerar probiotika i sina produkter. Ett långt omfattande samarbete har givit konsumenter en naturlig deodorant som håller i upp till 7 dagar! Konceptet är helt unikt och patenterat. Deodoranten är fri från aluminiumklorid, alkohol och parabener. Jämfört med många andra deodoranter som finns på marknaden låter denna deo din hy att fungera som den ska och skapar en bio-balans på ytan dvs luktbakterier blir neutraliserade av ”goda” bakterier.

Ett annat spännande och innovativt märke har vi fått i vår portfolio heter Splat. En producent som jobbar professionellt med naturliga och effektiva munvårdsprodukter. Splats munvårdsprodukter är skonsamma med upp till 99% naturligt innehåll samt väldigt effektiva. Produkterna innehåller mängden av unika naturliga ingredienser samt ger en skön upplevelse. Några av aktiva ämnen att nämna är 100% naturligt kalcium, enzymer från papain, hydroxyapatit (en huvudingrediens i tandemaljen), välgörnade örter och oljor. Efter användning av Splats produkter får man ett långvarigt resultat och frisk andedräckt. Splat har flera patenterade lösningar som har bevisade resultat. Det finns tandkrämer för veganer, produkter med och utan fluor, och för barn. Splat har skapat även en serie Biomed som består av skonsamma tandkrämer för hela familj inkl barn 6+ . Splat är en modern etisk och miljövänlig tillverkare vilket märks i deras genomgående miljötänk. Från produktionen som sker i en modern CO2 neautral fabrik, till de naturliga ingredienserna samt förpackningar av återvunnen plast eller bionedbrytbart material.

CosmeticTreasures är ensam distribitör för ett dermatologiskt märke SeboCalm som består av hudvårdsprodukter specifikt anpassade för känslig och problemhy. Samtliga produkter är baserade på naturliga aktiva ingredienser och örter som vårdar, ger näring och lugnar irriterad hud. Dessa produkter passar dig som har eventuella hudbesvär såsom rosacea, rodnad, irritation, flagnande hy, akne, mm. Alla produkter är allergivänliga och dofterna är särskilt anpassade för allergiker, innehåller inga animaliska ingredienser, fria från parabener, mineralolja, och syntetiska färgämnen, icke testade på djur. SeboCalms produkter prövades av 10 000 kvinnor med känslig hy i samarbete med GlossyBox.

Vill du själv bli återförsäljare av Splat, EcoLaboratorie eller Lavilins produkter så tveka inte att kontakta oss – vi söker ständigt efter nya distributionskanaler! Kontakta oss idag

Vi söker kontinuerligt nya naturliga hudvårdsprodukter över hela världen för att sedan ta dem hem till lilla Sverige. Vi lägger stor vikt på att välja rätta produkter innan vi leverar dem på marknaden. Alla produkter är testade av flera fristående hudvårdspecialister och engagerade bloggare inom skönhetsområden med flera års erfarenhet av naturlig skönhet. Efter deras kritiska granskning bestämmer vi vilka produkter är värda att marknadsföra och sälja till konsumenter. Gedigen kunskap inom naturlig hudvård i kombination med passion för nya spännande och effektiva skönhetsprodukter leder till att vi kan erbjuda ett brett sortiment skonsamma produkter.

Vår företagsfilosofi är att ge lite mer än bara naturkosmetik. Vi sträver efter för att erbjuda kvalitetsprodukter för hälsa och skönhet. Vi uppskattar din tid och positiva känslor. Vi ser varje kund som en unik person därför vill vi på CosmeticTreasures alltid göra det bästa för att du ska känna dig fullständigt nöjd.

Varje dag av vårt arbete syftar till att bygga upp en förtroendefull relation med våra kunder. Ärlighet och respekt för varje kund, snabb leverans – det är inte bara ord, det är principen för hela vårt företag.

Är du nöjd med våra produkter rekommendera oss gärna för dina vänner och bekanta!

Vänligen

CosmeticTreasures Team!

Cosmetictreasures.se