+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Cosmetic Treasures driver import- och distributionsverksamhet, och vi är ensam distributör för varumärken som representeras på denna sida. Bakom Cosmetic Treasures  står ett stort personligt engagemang och genuint intresse för naturliga skönhetsprodukter. Ute i världen finns det många fantastiska varumärken och vi vill dela med oss av några noggrant utvalda producenter som sätter i fokus hållbarhet och miljö. Vi väljer produkter som vi har provat själva och lyssnar alltid på Er, våra kära kunder, och Era behov.

Våra varumärken: 

 

Lavilin

År 2016 startade vi ett samarbete med ett mycket spännande varumärke Lavilin som vi idag representerar i hela Skandinavien. Företaget som står bakom märket har forskat om användning av probiotika inom hudvård  i 40 år. Ett långt omfattande arbete har givit konsumenter en naturlig deodorant som håller i upp till 7 dagar! Konceptet är helt unikt och patenterat. Lavilins deodoranter är fria från aluminiumklorid, alkohol och parabener, innehåller inte heller bikarbonat eller salter. Jämfört med anti-antiperspirant stör inte Lavilins deodoranter biologiska processer i kroppen och täpper inte till porerna utan med hjälp av goda bakterier motverkar de svettbakterier som orsakar obehaglig lukt. Inte nog med det håller Lavilin i flera dagar fast man kan sporta och duscha som vanligt. Bakterierna spolas nämligen inte bort av vatten!

 

Splat och Biomed

Två till spännande och innovativa märken fick vi i vår portfolio år 2017. Biomed och Splat heter dessa. En producent som jobbar professionellt med naturliga och effektiva munvårdsprodukter. Splats munvårdsprodukter är skonsamma med upp till 99% naturligt innehåll samt väldigt effektiva. Produkterna innehåller mängden av unika naturliga ingredienser samt ger en skön upplevelse. Några av aktiva ämnen att nämna är 100% naturligt kalcium, enzymer från papain, hydroxyapatit (en huvudingrediens i tandemaljen), välgörnade örter och oljor. Efter användning av Splats produkter får man ett långvarigt resultat och frisk andedräckt. Splat har flera patenterade lösningar som har bevisade resultat. Det finns tandkrämer för veganer, produkter med och utan fluor, och för barn. Splat har skapat även en serie Biomed som består av skonsamma tandkrämer för hela familj inkl barn 6+ . Splat är en modern etisk och miljövänlig tillverkare vilket märks i deras genomgående miljötänk. Från produktionen som sker i en modern CO2 neautral fabrik, till de naturliga ingredienserna samt förpackningar av återvunnen plast eller bionedbrytbart material.

 

EO Laboratorie

Sedan hösten 2016 har CosmeticTreasures fått agenturen för det ekologiska märket EO Llaboratorie. Detta är för att erbjuda skonsamma produkter för hud och hår med en hög kvalité till bra priser. Produkterna består av ingredienser med naturligt ursprung, innehåller inga konstgjorda färgämnen, dofter och petrokemiska produkter. Ingredienserna är ekocertifierade av internationella naturkosmetisk certifieringssystem (ECOCERT, BDIH, Cosmebio). Så klart testas inte produkterna heller på djur. Företaget följer utvecklingen och de senaste nyheterna, tillämpar goda exempel i sin tillverkningsprocess för att erbjuda värdefulla produkter till konsumenter.

Företaget ställer höga kvalitetskrav på sina leverantörer av råvaror. Aktiva ämnen tillverkas genom fysisk extraktion och utvinning ur växtriket. Dessa inkluderar naturliga oljor och växtextrakt. Kemiskt modifierade ingredienser har vegetabiliskt ursprung. Ekologiska ingredienser odlas på ekologiskt rena områden utan användning av konstgödsel. Råvaror skördas för hand och behandlas utan användning av kemiska tekniker, genom direkt extraktion och utvinning. Tillverkningsprocesser är miljösäkra och alla faser är under strikt kontroll av certifieringsorganen.

Vill du bli återförsäljare av Splat, EcoLaboratorie eller Lavilin produkter så tveka inte att kontakta oss – vi söker ständigt efter nya åreförsäljare och distributionskanaler! Kontakta oss idag

Vi söker kontinuerligt nya naturliga hudvårdsprodukter över hela världen för att sedan ta dem hem till lilla Sverige. Vi lägger stor vikt på att välja rätta produkter innan vi leverar dem på marknaden. Alla produkter är testade av flera fristående hudvårdspecialister och engagerade bloggare inom skönhetsområden med flera års erfarenhet av naturlig skönhet. Efter deras kritiska granskning bestämmer vi vilka produkter är värda att marknadsföra och sälja till konsumenter. Gedigen kunskap inom naturlig hudvård i kombination med passion för nya spännande och effektiva skönhetsprodukter leder till att vi kan erbjuda ett brett sortiment skonsamma produkter.

Vår företagsfilosofi är att ge lite mer än bara naturkosmetik. Vi sträver efter för att erbjuda innovativa kvalitetsprodukter för hälsa och skönhet. Vi uppskattar din tid och positiva känslor. Vi ser varje kund som en unik person därför vill vi på CosmeticTreasures alltid göra det bästa för att du ska känna dig fullständigt nöjd.

Varje dag av vårt arbete syftar till att bygga upp en förtroendefull relation med våra kunder. Ärlighet och respekt för varje kund, snabb leverans – det är inte bara ord, det är principen för hela vårt företag.

Är du nöjd med våra produkter rekommendera oss gärna för dina vänner och bekanta!

Vänligen

Cosmetic Treasures Team!

Cosmetictreasures.se