+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Splat

Splat utvecklar munvårdsprodukter med fokus på innovation och naturligt innehåll, innehar flera internationella patent. Tillverkaren tillämpar senaste innovativa lösningar som ger ett långvarigt resultat utan att behöva använda starka kemikalier. Splats tandkrämer innehåller mineralet hydroxyapatit (hydroxylapatit, HAP) som reparerar och skyddar emaljen enligt senaste vetenskapliga studier. Dessutom används det enzymerna papain och bromelain som löser upp placket och polerar emaljen, medan probiotiska lysater gynnar frisk mikrobiotia i munnen, och välgörande örter vårdar tandköttet.

Visar alla 10 resultat

Splats tandkrämer och munskölj

Splat är en avancerad serie av munvårdsprodukter som driver och tillämpar senaste innovationer. Tandkrämer och munvatten innehåller minst 95% naturliga ämnen med innovativa formel med kalcium-magnesium-zink hydroxyapatite som remineraliserar emaljen effektivt och bromsar karies i tidigt stadiet. Alla tandkrämer förutom Splat White Plus är helt fluorfria. Probiotiska lysater skapar en hälsosam miljö i munnen och upprätthåller en frisk munhåla.

Splats egna SP White System tar bort missfärgningar och polerar tandemaljen skonsamt för att göra leendet synligt vitare. Splat tandkrämer och munskölj innehåller massor av växtextrakter och eteriska oljor som vårdar hela munhålan. Produkterna är utvecklade av forskare och praktiserande tandläkare och har klarat effektivitetsstudier i Schweiz. Det är en av de bästa val för att bibehålla friskare tänder för hela livet.

Naturligt och etiskt val

  • Biomed och Splat munvårdsprodukter är ej testade på djur och lämpliga för veganer. Produkterna är fria från sackarin, SLS, PEG, paraben och konstgjorda färg- och doftämnen.
  • Produktionen sker på en CO2-kompenserad fabrik.
  • Splat munvårdsprodukter har 95+% naturligt innehåll. ‘

Vi är den officiella distributören för

Splat i Sverige

Cosmetic Treasures är stolt att vara den officiella distributören för Splats produkter i Sverige. Vi välkomnar alltid nya samarbetspartner! Om du driver en butik, e-handel eller liknande – tveka inte att kontakta oss!