+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Fermenterat kosttillskott

Kost påverkar mycket hälsan. Vi erbjuder fermenterat kosttillskott som anses vara lättupptagligt, full spektrum och ger snabba resultat.

Visar alla 19 resultat

Fermenterade ekologiska kosttillskott

Våra levnadsvanor, framför allt kost, men även hur mycket vi rör på oss, sömn och stress påverkar i hög grad vår hälsa. Man bör äta en balanserad kost för att få i sig alla näringsämnen man behöver. Kosttillskott är ett komplement till en hälsosam kost och förutom att äta mångsidigt behöver vi vissa kosttillskott för att bibehålla hälsan. Återställ den naturliga balansen i kroppen med hjälp av fermenterat tillskott!

Vi erbjuder fermenterat tillskott från Living Nutrition som framställer sina produkter av adaptogena örter och svampar genom att tillämpa kefir-kombucha fermentering eller jäsning. Detta gör att tillskottet blir bioaktivt och kroppen tar lätt upp all näring och nyttiga ämnen som finns i örterna. Dessutom blir det berikat med levande biotika, prebiotika, enzymer och aminosyror. Med andra ord får man en kapsel av ett högeffektivt komplett kosttillskott som verkar holistiskt och i harmoni med kroppen.

Varför är fermenterat kosttillskott bra?

  • Högt upptag
  • Högre effektivitet
  • Fermentering ökar bioaktivitet av näringsämnen
  • Fullspektrum av näringsämnen
  • Allergivänligt
  • Nyttigt för tarmhälsa med probiotiska bakterier
  • Verkar skonsamt och effektivt, i harmoni med kroppen
  • Veganvänligt, 100% ekologiskt och utan tillsatser

Symbiotika – en ny generation av probiotika och synbiotika

Living Nutritions kefir-kombucha jäsning kombinerar två urgamla fermenteringsmetoder; kefir och kombucha. Människor har använt dem i hundratals år för att ta i sig mat som gynnar tarmfloran och därmed stärker hälsan.

Living Nutrition Your Flora Symbiotic serien består av traditionella hälsosamma örter och ekologisk soja som fermenteras under fyra veckor för att skapa 100+ bakteriestammar med koloniserade faktorer, fibrer (prebiotika), enzymer, peptider, aminosyror och näringsämnen. Alla ämnen lever i symbios för att de ska berika tarmsystemet, ger mångfald av organismer, verkar skonsamt och effektivt. Inte nog med det försvinner potentiella allergener ur växterna därför passar fermenterad tillskott även allergiker.

Ekologiskt tillskott stödjer kroppen på ett holistiskt sätt, hjälper att återställa både fysisk och mental balans.

Bra kosttillskott för veganer

Under produktionen använder Living Nutrition endast växtbaserade ingredienser. Tillskottet är helt veganskt och även kapseln. Förpackningar är plastfria.

 

Se våra  tillskott med olika funktionsområden:

Tillskott för att stödja immunförsvaret

Tillskott med antioxidanter

Vid stress och oro 

Tillskott med adaptogener