+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Biomed

Biomed erbjuder munvårdsprodukter med högt naturligt innehåll. Tandkrämerna innehåller mineralet hydroxyapatit (HAP) som effektivt remineraliserar, skyddar och reparerar emaljen. Dessutom används det enzymerna papain och bromelain som löser upp tandplacket, men även arginin för att skydda emaljen, mängder av välgörande örter för friskt tandkött. Biomeds tandkrämer är fria från fluor, titandioxid, sackarin, SLS, starka slipande medel.

Visar alla 11 resultat

Naturliga tandkrämer från Biomed

Biomed har i sitt sortiment fluorfria tandkrämer med minst 97% av naturliga ingredienser. Hemligheten bakom Biomeds effektivitet är mineralet hydroxiapatit (HAP), som emaljen består av till en stor del. Under senaste åren har detta mineral varit intresse för många forskare runt om i världen  och det finns nu hundratals studier som har visat HAPs förmåga att reminalisera emaljen och därmed stärka tänderna. Många studier har gjort även jämförelser mot fluortandkrämer och resultaten tyder på att tandkräm med hydroxyapatit kan vara lika effektiv som fluortandkräm. Hydroxyapatit skyddar emaljen, fyller ut små gropor samt binder upp kariesbakterier. Till skillnad från fluor har hydroxiapatit inga kända biverkningar och är trygg att använda av vuxna som barn.

Förutom hydroxiapatit innehåller Biomeds tandkrämer flera aktiva växtbaserade ämnen exempelvis, enzymet bromelain från ananas, L arginine och enzymet papain från papaya som tillsammans effektivt löser upp tandplacket, polerar emaljen och gör tänderna vitare utan att slipa på emaljen. Dessutom innehåller produkterna välgörande växtextrakt och oljor som gynnar tandköttet och munhålans mikrobiota.

Biomed Munskölj

Munskölj skall vara en viktig produkt för din dagliga tandvårdsrutin eftersom den skapar en hälsosam miljö för tänderna och tandköttet. När vi äter, sjunker pH-balansen i munnen och tandemaljen påverkas av aggressiva syror. När du sköljer munnen med Biomeds munvatten hjälper den att återställa den normala pH-balansen, dessutom ger munsköljen en fräsch andedräkt och vårdar emaljen och tandköttet samtidigt!

Biomed har även produkter som matchar varandra när man vill ge ett extra stöd för något av följande:

  • Sensitive tandkräm och Sensitive munskölj – för känsliga tänder;
  • Gum health tandkräm och Well Gum munskölj –  bidrar till friskt tandkött;
  • Superwhite tandkräm och Superwhite munsköj – minskar missfärgningar;
  • Citrus Fresh tandkräm och Citrus Fresh munskölj – ger frisk andedräkt.

Bra för tänder och miljön

  • Biomeds produkter har 97+% naturligt innehåll
  • Biomeds munvård är ej testat på djur och innehåller bara växtbaserade komponenter, vilket gör att produkterna är lämpliga för veganer och vegetarianer.

Cosmetic Treasures är en officiell distributör av Biomed i Sverige

Vi är en stolt distributör av Biomed i Sverige sedan 2017 och är glada att dessa produkter har hjälpt väldigt många människor! Biomed strävar efter att erbjuda innovativa hälsofrämjande produkter till rimliga priser. Biomeds produkter är mycket omtyckta av konsument och butiker som uppskattar hög kvalité till bra priser. Vi är alltid öppna för nya samarbeten. Om du har en butik eller driver e-handelsverksamhet tveka inte att kontakta oss!