+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition

Living Nutrition har utvecklat ett lättupptagligt fullspektrum tillskott och symbiotika för tarmsystemet. Unik fermentering gör att man får den högsta effekten av hälsosamma örter och svampar.

Visar alla 19 resultat

Ett nytt paradigm inom kosttillskott och probiotika.

Efter flera år av forskning och testning av olika näringsprodukter har den brittiska nutritionisten Graham Botfield, grundaren av Living Nutrition, utvecklat den mest effektiva fermenteringsprocessen som gör att man får mest nytta av de värdefulla örterna och näringsämnen.

Den unika kefir-kombucha-jäsningsprocessen främjar ett naturligt och brett spektrum av mikroorganismer som arbetar i synergi för att balansera tarmens mikrobiota, stödja matsmältningen och ämnesomsättningen.

Mycket har förändrats under de senaste 20 åren när det gäller våra kunskaper om tarmhälsa och mikrobiota. Allt fler studier visar om en tydlig koppling mellan frisk mage och god hälsa.

Fermenterat tillskott och symbiotika.

Vi förstår nu att mikrobiom är ett komplext och dynamiskt ekosystem som är unikt för var och en av oss och som ständigt utvecklas. Som med alla ekosystem bör vi tänka mer holistiskt i termer av biologisk mångfald och miljö innan vi tänker i termer av antal och bakteriestammar.

I tusentals år har varje kultur över hela världen konsumerat fermenterad mat: med så mycket som 30 % av sin kost i genomsnitt. Fermenterad mat stödjer mikrobiellt liv, skyddar det och låter det att kolonisera matsmältningskanalen.

Probiotika VS Symbiotika

Living Nutrition Your Flora® kosttillskott är ett levande ekosystem som består av 100+ arter av nyttiga bakterier, prebiotika, enzymer, peptider, aminosyror och näringsämnen. Det gör Living Nutritions levande symbiotika överlägsen andra probiotiska produkter på marknaden.