+46 722 525 635 info(at)cosmetictreasures.se
  • Fri frakt över 499 kr.
  • Fri faktura
  • Snabb leverans

Händer och fötter

Händer och fötter är mest utsatta delar av kropp. Vårda huden med anpassade produkter kan man slippa sprickor, torr hud eller skoskav som ofta uppkommer på grund av att man inte smörjer huden tillräkligt ofta. Genom att sköta om både dina händer och fötter regelbundet kan du se till att de håller sig i bästa form, och detta gör du lätt genom att unna dig en behandling hemma med sköna produkter som vårdar och mjukar upp huden.

HANDVÅRD
Upptäck i vår butik handkrämer som innehåller naturliga mjukgörande ingredienser för att hålla dina händer vackra och mjuka. Handkrämer innehåller oljor, växtextrakt och mineraler som ger ett långvarigt skydd och vård för dina händer och naglar.

FOTVÅRD
Efter en lång dag behöver dina fötter extra bra omvårdnad. Fötterna fungerar som stötdämpare, och på grund av detta är det lätt att de belastas fel eller drabbas av andra besvär om man inte tar hand om dem väl. Fotkrämer vårdar hård hud på fötterna, ger näring och mjukar upp torra och spruckna fötter. En bra fotvård är viktigt då vi använder våra fötter varje dag. Upptäck även vår bästa fotdeodorant Lavilin mot dålig lukt. Den innehåller probiotika och håller svettlukt borta i upp till 7 dagar.

Visar alla 3 resultat