+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Aluminiumfri deodorant med probiotika väcker ett stort intresse bland dem som föredrar naturliga och hälsosamma produkter.

Probiotiska deodoranter skiljer sig från alla andra naturliga deodoranter eftersom de är uppbyggda på ett annat koncept, nämligen använder de goda bakterier. Men hur fungerar en probiotisk deodorant?

Vad är probiotiska deodoranter egentligen?

Probiotiska deodoranter är helt fria från aluminiumklorid, alkohol och parabener. De innehåller inte heller salter eller bikarbonat. Istället för att maskera lukten skapar probiotisk deodorant en bio-balans på hudens yta. Det blir skonsamt för huden och därför passar bra för personer med känslig hy. De goda bakterierna motverkar illaluktande bakterier och därmed slipper man lukta obehagligt. Dessutom fortsätter huden perspirera och biologiska processer störs inte vilket är hälsosamt för kroppen.

Vilka fördelar har aluminiumfria probiotiska deodoranter?

Först och främst motverkar probiotika själva orsaken till svettlukt istället för att förhindra svettning eller maskera lukten med parfym.

Åtta fördelar med aluminiumfri deodorant med probiotika:

  1. Tar bort svettlukt effektivt och håller svettlukt borta längre än en vanlig deodorant. Lavilins deodoranter kan hålla från 3 till 7 dagar utan att behöva applicera deodorant varje dag!
  2. Är dryga, räcker upp till ett helt år, minst 3 ggr längre än vanliga deodoranter vilket gör dem billigare också.
  3. Optimerar hudens naturliga mikrobiom så att patogena mikrober minskar.
  4. Är effektiva även när man tränar, simmar eller duschar. Man behöver inte applicera ett nytt lager efter dusch eftersom de goda bakterierna inte spolas av med vatten. Det räcker bara med att skölja av armhålorna med vatten.
  5. Täpper inte igen porerna med aluminiumsalter och låter toxiner därför att gå ur kroppen genom att låta huden svettas naturligt.
  6. Den gör jobbet utan att innehålla aggressiva ämnen som aluminiumklorid, alkohol, paraben, uttorkande bikarbonat eller salter.
  7. Istället för starka parfymer använder probiotiska deodoranter milda hypoallergena dofter och växtextrakt som är snälla mot huden och inte verkar irriterande på känslig hud.
  8. Lämnar inga fläckar på kläder.

Aluminiumfri deodorant med probiotika från Lavilin – skonsam, effektiv och långvarig!

Lavilin erbjuder naturliga deodoranter som håller dig fräsch i upp till 7 dagar med hjälp av probiotika. En snäll miljövänlig formel utan toxiska ämnen och aluminiumklorid. En sammansättning av probiotika och antibakteriella växtextrakt är hemligheten som ligger bakom produkternas framgång.

Lavilins deodoranter med probiotika finns i flera olika varianter: roll-on, stick eller spray.

Deododrant i krämform var den första som Lavilin utvecklade för mer än 40 år sedan. Den är fortfarande den mesta effektiva deodoranten mot svettlukt tack vare en högre koncentration av probiotika men även zink och ren medicinsk talk som absorberar vätskan. En enda applicering kan hålla svettlukten borta i upp till sju dagar!

Lavilins probiotiska deodoranter är väldigt smidiga och bekväma att använda. Du kan träna och duscha utan att behöva applicera deo varje gång, det räcker att stryka på nytt när svettlukten är tillbaka. Helst skall man applicera Lavilin på kvällen eftersom bakterierna behöver natten på sig att aktiveras. Dock kan man duscha på morgonen som vanligt utan att behöva applicera deodoranten igen. Att hålla armhålorna rena hjälper till att förlänga effekten av deodoranten.

Fakta om Lavilin:

Lavilin har funnits i USA redan från 90 talet och toppat listorna på Amazon. I Sverige säljs produkterna sedan 2016. 

Lavilins deodorant stick Sport kom dessutom tvåa i en undersökning i tidningen Aftonbladet där de 12 bästa aluminiumfria deodoranterna listades. 

Är du på jakt efter en naturlig deodorant men ännu inte hittat en som fungerar bra? Prova deodoranter från Lavilin nu!