+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura info@cosmetictreasures.se

Därför du ska använda en dagkräm med SPF!

Letar du efter en bra och återfuktande dagkräm för din hy? Då bör du använda dig utav en dagkräm med SPF i. Det är precis vad din hy behöver för en bra start på dagen! SPF är en förkortning av Sun Protection Factor som betyder “Solskyddsfaktor” på svenska. Så en dagkräm med SPF är en dagkräm med solkräm i. Inte mer simpelt än så!

Men varför är det då så bra med en dagkräm som har solkräm i sig? Jo, det skyddar din hy mot solen och skyddar även mot föroreningar i luften. Dock kan inte dagkräm med solkräm i skydda både emot UVA och UVB-strålning. Så man kan inte ersätta solkräm med dagkräm. Så ska du ut till en plats där det är väldigt soligt som bör du använda dig utav solkräm. Det är en fråga som många ställer när sommarvärmen är på väg. Det är viktigt att prata med en specialist på hudvård när man undrar något, istället för att chansa.

Nu när våren är här så passar en dagkräm med SPF helt utmärkt som ett skydd för dagen. När du smörjer in krämen i din hy, så ska du veta att den produkten som du använder dig utav är ej testad på djur och är gjord på naturliga ingredienser. Det är viktigt för att du ska få ut det bästa av din produkt. Det är därför du alltid kan vara säker när du handlar produkter från Cosmetic Treasures.
Det kan vara svårt att veta vilken kräm som passar just dig. Men man kan enkelt ta reda på vilken hudtyp man har genom att prata med någon som är specialiserad på just hudvård eller lä vår guide för att testa din hud själv. Du kan få hjälp och råd på vilka produkter som passar just dig, och vad du kan göra för att få en balans i din hy. Kanske använder du en produkt som du egentligen inte bör använda? Det är mycket lärorikt och du kommer sedan att vara proffs på just din hy!

Kika i vår butik och hitta en passande dagkräm med SPF!