+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Vilka är de bästa naturliga och ekologiska kroppssmör alltså Body Butter på marknaden?

Vi på Cosmetic Treasures är alltid nyfikna på naturliga hudvårdsprodukter! Vi har gått igenom olika listar och ratings av bästa kroppssmör med naturligt och ekologiskt innehåll och tog dem som har fått de flesta positiva omdömen av experter!

Utforska våra näringsrika ekologiska kroppssmör och lotioner!

 

Estelle & Thild Vanilla Tangerine Nourishing Body Butter,

En produkt som finns i alla ”bäst i testar” och är dessutom ekologiskt certifierad är Estelle & Thild vanilla kroppssmör. Det har en rik näringsful formel med sheasmör, jojobaolja och mandelolja och går väldigt enkelt in i huden. Smörets utsökt vanilladoft är inte för stark utan naturlig och jättetrevlig. Huden är silkeslen och återfuktad för länge!

 

Ida Warg Body Butter

Experters favorit för torr hud med en rik struktur och bra ingredienser som ger extra näring. Vegansk formel med sheasmör, E-vitamin, havreolja, havremjöl, linneabloma, rapsolja, allantoin bidrar till att stärka huden och lugna ner irritationer. Volymen är hela 300 ml! Kroppssmöret är fett och återfuktar huden på djupet för länge.

 

The Body Shop Shea Body Butter

En naturlig fair trade produkt som finns redan länge på marknaden och har blivit en av allas favoriter. Man säger att det återfuktar huden för hela 4 dagar! Lyxig sheasmör från Ghana och babassuolja gör ett fantastiskt jobb för huden genom att mjukgöra, ge näring och återfukta. Dessutom är doften oemotståndlig!

 

Weleda Skin Food Body Butter

Hälsokost för huden! Innehåller näringsrika sheasmör, kakaosmör, kamomillextrakt, styvmorsviol och ringblomsextrakt som lämnar huden len och mjuk. Det balanserar bra flaggande och irriterad hud och återfuktar för länge.