+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Bästa oljorna för kropp och hår!

Användandet av naturliga oljor har den senaste tiden blivit väldigt trendigt inom skönhetsområdet. Här vill vi tipsa dig om bästa oljorna för kropp och hår. Dessa oljor kan användas både rena som de är eller i olika skönhetsprodukter, som exempelvis i våra body butter.

Just nu har vi tre olika serier från EcoLaboratorie att erbjuda som alla innehåller naturliga oljor; Macademia, Karite och Argana. Dessa serier har tre produkter för hårvård samt tre produkter för kroppsvård.

Macademia-serien innehåller olja från makadaminötter som är känd för sina mjukgörande och återfuktande egenskaper. Det ger håret ett fint lyster samt verkar återfuktande på djupet. Macademia body butter innehåller även organiska extrakt av passionsblomma, vilket ger näring och återfuktar och därmed bevarar hudens naturliga fuktbalans.

Argana innehåller arganolja som är rik på vitamin A och E samt Omega 6 och 9 och återfuktar huden på djupet. Denna unika olja hjälper till att stärka din hud samt gör den silkeslen. Oljorna i hårvårdsprodukterna återfuktar och reparerar även torrt och slitet hår.

Karite innehåller organiskt sheasmör och kakaosmör som är mjukgörande och bevarar fukten i huden. Sheasmör är rikt på fettsyror och vitaminerna E, F, A och D som ger näring och föryngrar huden. Den gör även din hud elastisk och motverkar bristningar. Karites hårvårdsprodukter stärker och bevarar hårets fuktbalans samt ger ett glänsande och friskt hår. Tack vare dess ingredienser funkar dessa produkter utmärkt på dig med fet hårbotten kombinerat med torra toppar.

Alla EcoLaboratories produkter är helt naturliga och innehåller därför inte några konstiga ingredienser, utan består av organiska oljor, växtextrakt och syror som fungerar som konserveringsmedel. Produkterna är även självklart fria från djurtester. Kika på våra ekologiska produkter med bästa oljorna för kropp och hår här, Ecolaboratorie.