+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura info@cosmetictreasures.se

Att vårda känslig hud med rätt anpassade och vänliga produkter är som A till Ö!

Senast deltog Cosmetic Treasures i Harmoni-Expo mässan som attraherar dem som är intresserade av kroppen, själen och sambandet där emellan. Cosmetic Treasures deltog i mässan för att sprida budskap om bra hudvård för känslig hud!

Mässan erbjuder allt från healing, spiritual vägledning till rådgivning för ett friskare liv och inspirerar till att ta ansvar för sin egen hälsa. Cosmetic Treasures var med och vi pratade om hudens hälsa och ens vård. Så många visade sig att vara intresserade av hudvårdsprodukter som passar känslig hud! Varför så? Det finns bara ett svar. Det finns alldeles för lite produkter på marknaden som verkligen gör sitt jobb.

Bra hudvård för känslig hud är nödvändig

Alla kvinnor vill ha en fin ny med frisk lyster och jämn färg, men de har det svårt att hitta en bra ansiktkräm och mild rengöring som hjälper att vårda känslig och problemhud. SeboCalms produkter som Cosmetic Treasures distribuerar i Sverige har stor fokus just på behandling av olika hudbesvär såsom rodnad, klåda, irritation, flagnande hud, torrhet, dermatit, eksem, mm. Många kvinnor och män kom till oss, provade SeboCalms mjukgörande och återfuktande ansiktsvårdsprodukter, och var välldigt imponerade av hur det kändes. Krämer går in i huden snabbt, återfuktar och mjukgör omedelbart dessutom doftar diskret och väldigt fräsht. Vi är jätteglada och tacksamma för alla positiva respons från våra besökare. Samtidigt är vi övertygade att ett sånt resultat är ju tack vare aktiva ingredienser och genomtänkta formula i SeboCalms produkter.

Nu ser vi på Cosmetic Treasures att se fler återkommande kunder hos oss! Hitta din favorit SeboCalm produkt här.