+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Ekologisk hud och hårvård från EcoLaboratorie har blivit mycket omtyckt bland besökarna på Acadermia-mässan

Märket EcoLaboratorie har naturliga och ekologiska produkter för hud- och hårvård. Samtliga produkter består av ingredienser med naturligt ursprung och innehåller inga konstgjorda färgämnen eller dofter. Produkterna är dessutom ecocertifierade! Efterfrågan på ekologisk hud och hårvård har ökat allt mer de senaste åren bland konsumenterna. Människan har blivit mycket mer medveten om vad som finns i produkterna och vill inte längre använda kemiska tillsatser som kan påverka huden och hälsan på ett negativt sätt.

På Acadermia-mässan var det många av besökarna som uppmärksammade de ekologiska produkterna för både hud och hår, dels för sina vackra förpackningar men också för dess ljuvliga dofter. Produkterna från EcoLaboratorie håller en mycket hög kvalité men priserna är helt oslagbara! Flera av mässans besökarna önskade att dessa produkter var mer lättillgängliga och fanns i vanliga matvarubutiker. De ansåg att exempelvis ICA har en ganska tråkigt sortiment och att deras ekologiska produkter inte doftar särskilt gott eller att schampot inte fungerar på långt hår. De föredrog helt klart produkterna från EcoLaboratorie.

Förutom mässans vanliga besökare och utställare var det dessutom många redaktörer som blev nyfikna på de ekologiska produkterna och kom fram och läste på listorna över ingredienser. De blev mycket imponerade över hur rena ansiktskrämerna var då inte ens glycerin finns med i dess produkter.

EcoLaboratories produkter finns för både hud- och hårvård och innehåller naturligt vårdande ingredienser såsom arganolja, sheasmör, olja från macademianötter och jojobaolja. Ingredienserna har mjukgörande egenskaper, motverkar torrhet och återfuktar huden på djupet. Samtliga hudvårdsprodukter fungerar utmärkt för dig med torr och känslig hy, vilket passar perfekt nu i vintertid när huden utsätts för kyla och torr luft. Produkterna för hårvård ger även ditt trötta vinterhår näring och en ny uppfriskande glans.

Här finner du alla produkter från EcoLaboratorie.