+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura info@cosmetictreasures.se

Återigen visar det på att behandling med salt är rena murakelkuren! I det fantastiska SPAet Alpentherme i Österrike delar man ut “jogurt” med salt direkt i bastun som har mjukgörande och läkande effekt på huden. Vilken härlig känsla! Alla blir bara glada och smörjer varann:) Havssalt är bra för kroppen utan tvekan!

Havssalt är bra!

Salt används ofta i hudvårds-produkter på grund av att det fungerar stimulerande och rengörande. Saltets vårdande effekt varierar naturligtvis, beroende på kvalitet och hur det används. Dödahavetssalt är en känd källa som är mest rik på välgörande mineraler och därför rekommenderas av hudspecialister och används i SPA-anläggningar. Att skrubba sig med salt ger en otroligt len och ren hud. Rekommenderas att göra följande procedurer:

  • Bada. Ett regelbundet saltbad hjälper till att avlägsna gifter och smuts ur kroppen samt mjukar upp stela leder.
    Vi har ett stort urval av kroppsrengöringsprodukter som innehåller dödahavsalt samt berikade med essentiella oljor med olika dofter för varierande upplevelser.  Bara ligg och njut!
  • Ansikte. För att läka problemhud i ansiktet använd hudkrämer som innehåller havets mineraler pga dessa bakteriedödande effekt på olika typer av hudbesvär, framförallt acne. Rekommenderas att göra en djupare peeling ca 1-2 gånger i veckan för att öppna porer och exfoliera huden på djupet. Som resultat blir pormasker mindre synliga och ansiktet får en frisk lyster.
  • Fötter och händer. Att sätta fötterna i ett härligt fotbad mjukar upp grov hud i torra fötter. Avsluta fotbehandlingar med mjukgörande fukträmer för ett bättre resultat som kommer att vara länge. Händer är mest utsatta och behöver extraskydd. Hitta din favorit hudkräm som kombinerar havssalt med mjukgörande Kamomil.

 

Välkommen till cosmetictreasures.se.