+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura info@cosmetictreasures.se

Därför du ska köpa hudkräm som innehåller havtornsolja!

Havtornsolja har en konsistens som en viskös oljig orange vätska. Den är rik  på vitaminer och nyttiga näringsämnen som är väsentliga för att huden skall förbli frisk och vacker.

– vitamin A bidrar till att huden känns ordentligt återfuktad och därmed förbättrar sin elasticitet.

– vitamin E påskyndar förnyelseprocesser av hudceller och har en föryngrande effekt på huden.

– vitamin C, P, K, och nästan hela utbudet av B-vitaminer är mycket viktiga för hälsan.

Det är också värt att notera att havtornsolja innehåller stora mängder av karoten, fettsyror och många andra nyttiga ämnen.

Havtornsolja är speciellt bra för åldrande hud då den gör huden mjuk och len på ett effektivt sätt. Dessutom varar effekten länge. Havtornsolja används i många anti-ageing hudvårdsprodukter som ett effektivt medel i kampen mot rynkor i ansiktet, bidrar till att förbättra tonen och elasticitet i huden. Tack vare mjukgörande och fuktgivande egenskaper lindrar oljan flagnande och torr hud i ansiktet. Använder du havtornsolja kommer du att klara av de första tecknen på åldrande hud. Dess aktiva komponenter minskar pigmentfläckar som är väldigt vanliga när huden åldras samt jämnar ut huden.

Havtornsolja passar utmärkt inte bara för torr hud. Fet hud gynnas också av en regelbunden användning. Havtornsolja har antiseptiska egenskaper och passar därför bra för fet hy. Den förhindrar uppkomsten av finnar och pormaskar. Tack vare oljans förmåga att reglerar fettbalansen i huden kommer förstorade porer i ansiktet att vara mycket mindre och mer diskreta.

Dessutom används havtornsolja som ett fantastiskt medel för huden runt ögon och läppar, samt stärker och ger näring till ögonfransar.

Kika på vår webbutiken och hitta din favoritprodukt med havtornsolja>

Havtorn nyttig för hud