+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Lavilin fotdeodorant mot svettlukt i form av kräm innehåller goda bakterier som motverkar illaluktande svettbakterier i upp till sju dagar. Låter intressant läs vidare!

Fotsvett och illaluktande fötter är ett vanligt problem bland de flesta människor. Men visste du att det inte är svetten i sig som luktar? Det är när svetten kommer i kontakt med bakterier på huden som det börjar lukta illa. Det finns hundratals tips för hur du kan förhindra illaluktande fötter, såsom att låta skorna lufta, tvätta fötterna ofta och många många fler. Men nu har vi ett supertips till dig! Lavilin fotdeodorant mot svettlukt!

Lavilin fotdeodorant med probiotika är en deokräm som effektivt neutraliserar svettlukt från fötterna tack vare en unik sammansättning av mjölksyrebakterier och antibakteriella växtextrakt. Det är probiotikan, alltså de aktiva goda mjölksyrebakterierna som skapar en viss miljö på huden som motverkar illaluktande bakterier och dessutom håller lukten borta i upp till sju dagar! Produkten är dessutom vattentålig och det räcker med en enda applicering och du kan fortsätta träna, duscha och leva som vanligt. När lukten börjar komma tillbaka är det bara att applicera på ett nytt lager av krämen. Hur lång tid det tar innan din kropp vänjer sig vid de goda bakterierna är individuellt, men vanligtvis tar det ca 5-7 appliceringar innan du får ditt ultimata resultat av fotdeodoranten. För ännu bättre effekt kan du prova att komplettera Lavilin fotdeodorant med en skodeodorant.

Vår fotdeodorant innehåller antibakteriella växtexrakt i kombination med probiotika och är helt fri från starka kemikalier så som aluminiumklorid, alkohol och parabener, vilket gör att den tillåter din hy att perspirera som vanligt och därmed fortsätter alla biologiska processer att fundera som de ska. Produkten är dermatologiskt testad och även självklart fri från djurtester!

Ett tips är att använda vår fotdeo tillsammans med en skodeodorant för att få ett ännu bättre resultat.

Här kan du hitta Lavilin fotdeodorant samt andra produkter från Lavilin.