+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Fotsvett kan vara störande och drabba vem som helst. Fotdeodorant mot svettlukt är en effektiv lösning för att förebygga obehaglig fotlukt.

Stark fottlukt påverkar självförtroende och kan till och med försämra livskvalitet. Det finns bra produkter mot fotsvett och hjälper att slippa alla besvär med fotlukt.

Hur uppstår fotlukt?

Svettlukten uppstår när man blir orolig, stressad eller rädd. Det beror på att bakterierna frodas i skornas värme. Om dina fötter blir fuktiga kan de börja lukta illa eftersom bakterierna bryter ner olika ämnen som finns i svetten.

Men andra ord är det inte svett i sig som luktar utan det är ett resultat av bakteriernas aktivitet. Lukten biter sig fast i skor och strumpor. Som tur finns det flera tricks för att slippa fotsvettlukt.

Fotdeodorant mot svettlukt Lavilin fotdeodorant

Att använda deodorant under armarna är ofta en självklarhet men att använda fotdeodorant glöms ofta bort. Har du testat olika fotsprayer men de ger inte önskad effekt? För att slippa besvärande fotsvett kan du använda fotdeodorant.

Skapa en fotvårds rutin och följ den. Fotdeodorant med probiotika i krämform från Lavilin är ett effektivt medel på att motverka luktframkallande bakterier.

Testa probiotiska fotdeodoranten!

Lavilin fotdeodorant 7 dagar  är helt fri från aluminium, parabener och alkohol. Den innehåller istället goda bakterier och håller fotlukten borta i upp till 7 dagar!

Använd koden Lavilin10 i kassan för att få 10% rabatt på ditt köp!

KÖP LAVILINS FOTDEODORANT

 

Tips mot svettiga fötter

Det finns olika sätt hur man kan motverka svettiga fötter, exempelvis:

  • Använd fotpuder eller spray med svetthämmande ämnen får dina fötter torrare. Talk är ett sånt ämne som absorberar vätska.
  • Tänk på att alltid vara noga med att torka fötterna ordentligt efter badet, sätt inte på strumporna om huden är fortfarande fuktig. Välj strumpor som är gjorda av naturmaterial som tillåter fötterna andas.
  • Använd luftiga skor och ha flera par skor så att du kan byta ofta. Vädra dina skor efter användning.
  • Tänk på att kosten och hormonerna påverkar hur svett luktar. Försök att äta hälsosamt och undvik mycket kryddig mat.
  • Låt fötterna andas och ta väl hand om dem.

 

Hur fungerar probiotisk fotdeodorant från Lavilin mot illaluktande fotsvett?

Börja med att tvätta fötterna på kvällen och applicera fotdeodoranten enligt instruktionen efter att du torkat dig torr. Deodoranten verkar länge och minskar fukt tack vare talk och zink som finns i krämen.

Lavilins fotdeodorant tar inte mycket plats i väskan och du kan ha den med dig ifall du skulle behöva att fräscha upp fötterna under dagen.

Så här använder du fotdeodorant mot svettlukt

 

 

Mer spännande fakta om Lavilins fotdeodorant mot svettlukt

  • Innehåller antibakteriella växtextrakt.
  •  Har en krämig konsistens som ar lätt att applicera.
  •  Effektiv även om man duschar, tränar utan behöva återapplicera varje dag.
  •  Kliniskt och dermatologiskt testad.
  •  Ej testad på djur.

 

Använd koden Lavilin10 i kassan för att få 10% rabatt på ditt köp!

KÖP LAVILINS FOTDEODORANT

Upptäck flera probiotiska produkter från Lavilin och prova Lavilin fotdeodorant!