+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Det finns inget bättre än lermask mot pormaskar!

Är du sugen på att skämma bort din hy med en bra ansiktsmask? Då är det värt att prova en lermask mot pormaskar. Men varför är då lermasken så bra? Jo, leran suger åt sig fett och orenheter som finns i din hy. Oftast kan det ligga kvar fett i huden från ansiktskrämer, och då kan det vara bra att få bort det. Eftersom leran suger åt sig fett så ger den en djuprengörande verkan på din hy och på så sätt är leran även bra mot pormaskar. En lermask ger bäst effekt på blandhud och fet hud.

Innehållet i lermaskerna som Cosmetic Treasures erbjuder på sin sida är gjord på naturliga ingredienser så att du kan känna dig säker på att produkterna du köper är bra och skonsamma mot din hy. Lermaskerna är baserade på svart lera från Döda havet. Den svarta leran och mineralerna i masken hjälper till att rengöra din hy. På så sätt kommer din hy kännas fräsch och ren. Med maskens lugnande effekt så kommer den att ge dig den där avslappnande känslan, precis som man behöver efter en stressig dag. Ta ett bad och använd dig utav lermasken och känn hur både kropp och själ kommer till ro. Koppla bort tankarna och känn lugnet. Det enda som du behöver görs är att smörja på ansiktsmasken och sedan tvätta av, mycket mer än så behöver du inte göra. Lermasken gör jobbet!

Så om man vill köpa sig en ansiktsmask som rengör på djupet så bör man köpa en lermask från ett bra märke. Vi rekommenderar också att kolla upp så att märket är ej testat på djur och är gjord på naturliga ingredienser. På så sätt kommer du att hitta den perfekta lermasken som passar just dig. Tänk hur endast en liten ansiktsmask kan göra så mycket och ändå ge din hy det lilla extra?

En utav lermaskerna från Cosmetic Treasures fick ett väldigt bra omdöme ifrån utav Hilde, en bloggerska ifrån Daisy Beauty. Hennes inlägg om lermask mot pormaskar från Bio Marine går att läsa här!

Du kan hitta lermask mot pormaskar i vår butik.

Rengörande mask för blandhy i ansiktet