Beskrivning
Kosttillskott av vitlök för hjärthälsa och immunförsvaret
Vitlök är mycket mer än bara en krydda, Det är känt för sin förmåga att upprätthålla hjärthälsa, balanserat blodtryck och ett robust immunsystem. För att utöka vitlökens effektivitet använder Living Nutrition fermenteringsteknik som skapar ett lättupptagligt kosttillskott som är dessutom snäll för en känslig mage. Denna teknik aktiverar verksamma ämnen i vitlöken bl.a. allicin.
Fördelar med fermenterad vitlök:
- Stöttar immunförsvaret och motverkar förkylningar.
- Har antimikrobiella egenskaper.
- Bevarar elastiska artärer och idrar till en god hjärt- och kärlhälsa.
- Förhindrar högt blodtryck.
- Reglerar kolesterol- och blodfettsnivåerna.
- Motverkar ansamling av plack och kalk i dina kärl.
Allicin i vitlök blir bioaktiv genom fermentering
Vitlökens främsta verksamma ämnen är svavelföreningar, särskilt allicin, som har antimikrobiella, blodförtunnande och inflammationsdämpande egenskaper.
Living Nutrition använder en unik terapeutisk kefir-kombucha fermentering (jäsning) av ekologisk vitlök, vilket naturligt ökar dess biotillgänglighet. Jäsningen omvandlar allicin till dess kraftfulla form: S-allyl cystein (SAC), som kroppen latt kan ta upp och har större fördelar för hjärt- och kärlhälsa samtidigt motverkar fria radikaler.
Därför är fermenterat kosttillskott av vitlök effektivt:
- Högaktiv form av allicin och andra verksamma ämnen.
- Har en ökad koncentration av näringsämnen.
- Lättupptagligt för kroppen.
- Skonsamt mot mage.
- Berikat med mikroorganismer, enzymer och fytoämnen.
- Fullspektrum kosttillskott.
- 700 mg av fermenterad vitlök som daglig dos.
Fermenterad vitlök är skonsam mot tarmfloran.
Vitlök är en bredspektrum-antimikrobiell substans. Medan den är effektiv mot patogen mikroflora, kan den även påverka den gynnsamma tarmfloran. Fermenteringen säkerställer att vitlök samarbetar med dina tarmbakterier istället för att skada dem.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.