+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Your Flora Sensitive 60 kapslar

(1 kundrecension)

329,00 kr

Living Nutritiion

Your Flora Sensitive

 • Vid känslig matsmältning, kramper och obehag
 • Symbiotika med 100+ stammar av probiotiska bakterier
 • Innehåller ekologisk pepparmynta och citronmeliss
 • Kan tas före mat för att stödja matsmältningen

I lager

Beskrivning

Your Flora Sensitive, ett symbiotiskt kosttillskott för känslig mage och IBS symtom.

Your Flora Sensitive är ett symbiotiskt kosttillskott för känslig mage och IBS. Tillskottet innehåller en ekologisk örtblandning av fermenterade citronmeliss och pepparmynta.  Om du ofta får en orolig mage efter maten kan det bero på att du lider av någon form av IBS. Detta symbiotiska tillskott stödjer dom som lider av irritabel tarm, har en känslig tarmvävnad, IBS,  och reagerar på olika livsmedel.

Naturligt tillskott vid IBS.

En sammansättning av ekologiska pepparmynta och citronmeliss är en mild örtkomplex som fungerar karminativt och kramplösande. Därför kan det tas före eller med måltider för matsmältningsstöd under perioder av obehag. Denna kombination av örter verkar kylande och minskar Kapha och Pitta.

Levande probiotika för IBS tarmsjukdom.

Har du provat olika probiotika utan att få den önskade effekten kan symbiotika vara värd att testa. Living Nutrition använder den unika fermenteringsmetoden så kallad Living Culture Symbiotic™ . Den skapar ett komplett levande ekosystem av bakterier som överlever och kan snabbt kolonisera i tarmen. Dessutom innehåller symbiotika även alla andra nödvändiga ämnen för en frisk mikrobiota bl.a fiber (prebiotika), enzymer, aminosyror, peptider, näringsämnen, mm. På det sättet får din mikrobiota mycket mer nytta av naturligt framtagen symbiotika än från ordinarie probiotiskt tillskott.

Your Flora Sensitive egenskaper:

 • Utvecklad för känslig matsmältning, stödjer vid kramper och obehag
 • Innehåller ekologiska pepparmynta och citronmeliss
 • 100+ arter av goda bakterier som lever i symbios
 • Kan stötta tarmen vid IBS symtom
 • Fermenterat, ekologiskt, veganvänligt och utan tillsatser

Känslig tarm är ett vanligt magbesvär.

Enligt undersökningar lider 5–25 procent av alla som bor i västvärlden av känslig tarm. Problemet är två gånger vanligare hos kvinnor än hos män. Man kan minska tarmbesvär genom en regelbunden måltidsrytm och en fysiskt aktiv livsstil. Stress kan också orsaka besvär, så den bör man undvika. Det är viktigt att äta tillräckligt med fibrer särskilt för dom som lider av förstoppning. Ett symbiotiskt kosttillskott med lugnande örter, probiotika, enzymer mm kan komplettera rutinen och hjälpa till att stärka och balansera tarmfloran.

Varför välja vårt kosttillskott för känslig mage?

Den symbiotiska grunden är gjord av ekologiska, grodda och kefir-kombucha fermenterade sojabönor, den perfekta maten för att odla över 100 arter av goda bakterier med en stor variation av stammar som lever i symbios. Istället för miljarder av labframtagna och några få tillsatta bakteriestammar får man ett varierande och komplett ekosystem. Det är lättupptagligt och anpassningsbart för individens mikrobiota. Dessutom minskar fermenteringen potentiella allergener i peptider och aminosyror under fermenteringsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Your Flora-serien är bekväm att använda och förvaras lätt utan att behöva kylas. Denna levande symbiotika är perfekt att ta med till jobbet, på resande fot eller på semestern.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg
Ekologisk pepparmynta (Mentha piperita) blad – 200mg
Ekologisk citronmeliss (Melissa officinalis) blad – 200mg

Your Flora Sensitive är en levande synergi av nyttiga bakterier, enzymer, näringsämnen och örter som skapas naturligt i den effektiva kefir-kombucha jäsningsprocessen, och noggrant frystorkat för att bevara alla unika näringsämnen.
100% ekologisk inifrån och ut.

Ingredienser:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, pepparmynta (Mentha piperita) blad*, citronmeliss (Melissa officinalis) blad*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal).
Inga tillsatser.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Living Culture Symbiotic ™ är ett registrerat varumärke av Living Planet Ltd.
Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägset probiotika. Den metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ stammar av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Ta före måltider för att stimulera matsmältningsjuicerna. Det kan också tas mellan måltiderna för att minska uppblåsthet eller matsmältningsbesvär.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat.

Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.
Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

1 recension av Living Nutrition Your Flora Sensitive 60 kapslar

 1. Malin

  Nu är min mage mycket lugnare efter jag ätit. Innehållet av kapseln smakar faktiskt bra!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …