+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Your Flora Sensitive 60 kapslar

329,00 kr

Living Nutritiion

Your Flora Sensitive

  • För känslig matsmältning, mot kramper och obehag
  • Innehåller ekologisk pepparmynta och citronmeliss
  • Idealiskt att ta före mat för att stimulera matsmältningen

I lager

Beskrivning

Your Flora Sensitive kosttillskott för känslig mage och mot IBS-symtom.

Your Flora Sensitive är ett symbiotiskt kosttillskott för känslig mage (dyspepsi) och dem som lider av IBS. Tillskottet innehåller en ekologisk örtblandning av citronmeliss och pepparmynta. Tack vare dess speciella egenskaper passar Your Flora Sensitive bra vid symtom av orolig mage. Om du ofta får ont i magen efter maten kan det bero på att du lider av IBS. Detta symbiotiska tillskott passar dem som lider av irritabelt tarmsyndrom, har en mycket känslig tarmvävnad, IBS,  och reagerar på många livsmedel. Living Nutrition använder den unika fermenteringsmetoden så kallad Living Culture Symbiotic™ som ger ett komplett ekosystem av mikrober (symbiotika) som kan kolonisera i tarmen men även alla andra nödvändiga ämnen för en frisk mikrobiota bla fiber (prebiotika), enzymer, aminosyror, näringsämnen, mm. På det sättet får tarmmikrobiota mycket mer nytta av naturligt framtagen symbiotika än ordinarie probiotiskt tillskott.

Your Flora Sensitive egenskaper:

  • För känslig matsmältning, mot kramper och obehag
  • Innehåller ekologisk pepparmynta och citronmeliss
  • Symbiotisk hälsokost
  • Kan tas vid IBS symtom
  • Fermenterat, ekologiskt, veganvänligt och utan tillsatser

Känslig tarm är ett vanligt magbesvär.

Enligt undersökningar lider 5–25 procent av alla som bor i västvärlden känslig tarm. Syndromet är två gånger vanligare hos kvinnor än hos män. Man kan minska tarmbesvär genom en regelbunden måltidsrytm och en fysiskt aktiv livsstil. Stress kan också öka symtomen, så det bör man undvika. Det är viktigt att äta tillräckligt med fibrer särskilt för dem som lider av förstoppning och komplettera med kosttillskott.

Varför välja Your Flora Sensitive kosttillskott för känslig mage?

Den symbiotiska grunden är gjord av ekologiska, grodda och kefir-kombucha-fermenterade sojabönor, den perfekta maten för att odla över 100 arter av nyttiga mikroorganismer med en stor mångfald av stammar som lever i symbios. Istället för miljarder av lab-framtagna och tillsatta några få bakteriestammar får man ett varierande och komplett ekosystem. Det är lättupptagligt och anpassningsbart för individens mikrobiota. Dessutom minskar fermenteringen potentiella allergener i peptider och aminosyror under jäsningsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Ekologiska pepparmynta och citronmeliss är en mild örtformel som fungerar som en karminativ och kramplösande. Därför kan det tas före eller med måltider för matsmältningsstöd under perioder av obehag. Denna kombination är kylande och minskar Kapha och Pitta.

Your Flora-serien är bekväm att använda och förvaras lätt utan att behöva kylas. Detta levande symbiotika är perfekt att ta med till jobbet, på semestern eller under reseperioder.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg
Ekologisk pepparmynta (Mentha piperita) blad – 200mg
Ekologisk citronmeliss (Melissa officinalis) blad – 200mg

Your Flora Sensitive är en levande synergi av nyttiga bakterier, enzymer, näringsämnen och örter som skapas naturligt i den effektiva kefir-kombucha jäsningsprocessen, och noggrant frystorkat för att bevara alla unika näringsämnen.
100% ekologisk inifrån och ut.

Ingredienser:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, pepparmynta (Mentha piperita) blad*, citronmeliss (Melissa officinalis) blad*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal).
Inga tillsatser.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Living Culture Symbiotic ™ är ett registrerat varumärke av Living Planet Ltd.
Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägset probiotika. Den metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ stammar av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Ta före måltider för att stimulera matsmältningsjuicerna. Det kan också tas mellan måltiderna för att minska uppblåsthet eller matsmältningsbesvär.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat.

Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.
Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Your Flora Sensitive 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …