+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition fermenterad astragalus 60 kapslar

379,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented Astragalus

  • Främjar ett starkt immunförsvar
  • Mor förkylningar oh trötthet
  • Rik på polysackarider, flavonoider och saponiner

betalning leverans

veganskt ekologiskt kosttillskott

I lager

Beskrivning

Fermenterad astragalus kosttillskott vid förkylningar.

Fermenterad astragalus-tillskott innehåller en rad aktiva ämnen som bidrar till att minska trötthet, frekvensen av förkylningar och ett normalt immunförsvar. Astragalus är en av de mest populära adaptogena örterna och är känd som ”ledaren”.

Astragalus-kapslar från Living Nutrition är bra för holistisk hälsa och passar utmärkt för att stödja kroppens motståndskraft.

Roten har en lång historia av användning och är mycket högt ansedd inom kinesisk örtmedicin för att stärka kroppens försvar.

Astragalus membranaceus är rik på specifika polysackarider, flavonoider, aminosyror, linolsyra, astragalosider och mer än 40 saponiner.

astragalus adaptogen kosttillskott living nutrition

 

Fördelar med fermenterad astragalus membranaceus:

  • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” tillskott.
  • Fullspektrum kosttillskott.
  • Varje kapsel innehåller en hög dos av fermenterad astragalus.
  • Bidrar till ett normalt immunförsvar.
  • Stödjer vid förkylningar.
  • Hjälper att minska trötthet.

Varför välja astragalus i kapslar från Living Nutrition?

Living Nutritions fermentering skapar ett naturligt fullspektrum-kosttillskott som är rikt på nyttiga biotika och enzymer. Dessutom blir  potentiella allergener neutraliserade under jäsningsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Forskning om astragalus.

Enligt preliminära kliniska prövningar, observationsstudier och analyser kan astragalus-extrakt ha potentiella hälsofördelar och kan bidra till att minska vissa biverkningar under behandlingar som illamående, kräkningar, trötthet, mm.

Dock bör man undvika en slumpmässig användning av astragalus-tillskott pga biverkningar. Den kan interagera med vissa läkemedel, vilket leder till biverkningar. Tala med din läkare och nutritionist innan du tar astragalus-tillskott.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar: fermenterad ekologisk astragalus (Astragalus membranaceus) 600 mg.

Varje kapsel innehåller ekologisk astragalus som har genomgått en äkta fermenteringsprocess under en längre period, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Ingredienser: lättupptaglig fermenterad ekologisk astragalus (Astragalus membranaceus) rot*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal). Inga tillsatser. *Certifierade ekologiska ingredienser.

Aktiva komponenter: astragalus är rik på specifika polysackarider, flavonoider, astragalosider och mer än 40 saponiner. Hemligheten bakom Living Nutritions astragalus ligger i den speciella kefir-kombucha-fermenteringen, som ökar biotillgängligheten av ingredienser naturligt. Det skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektrum aktiva ämnen såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Dosering

Vuxna:

Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.

Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition fermenterad astragalus 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …