+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition fermenterad rosenrot 60 kapslar

399,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented Rhodiola

  • Har en bio-aktiv form och är lättupptaglig
  • Mot stress och för en normal prestationsförmåga
  • 500 mg av fermenterad rosenrot per dag
  • Veganvänlig, ekologisk, utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Fermenterad rosenrot kosttillskott från Living Nutrition bidrar med en ökad mental samt fysisk prestationsförmåga.

Fermenterad rosenrot är en högkvalitativ ekologisk rosenrot-tillskott som framställs genom att använda jäsningsmetoden. Det är det bästa sättet att aktivera substanserna i växten. Ett fermenterat rosenrot tillskott är mycket biotillgängligt, rikt på levande synergi av näringsämnen med en hög upptagningsförmåga. Living Nutrition Organic Fermented Rhodiola innehåller ett fullspektrum av näringsämnen, enzymer, peptider, aminosyror mm. Rosenrot är bra på att ge energiboost, hjälper till att minska trötthet och stödjer en fysisk aktiv eller ”on-the-go” livsstil. Passar inför en fysisk eller mental ansträngning.

Rosenrot är känd sedan gamla tider och tillhör välkända adaptogena växter. Den stödjer kroppens förmåga att anpassa sig till och motstå effekterna av stress. Rosenrot är lämplig även vid nedstämdhet, bristande sexuell förmåga och för att förbättra koncentrationen.

Rosenrots egenskaper:

  • Stark adaptogen
  • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” rosenrot tillskott
  • Varje kapsel innehåller en hög dos
  • Bidrar till normal fysisk prestation
  • 100% naturligt fermenterad.

Varför välja Living Nutritions fermenterade rosenrot kapslar?

Living Nutrition tillämpar den effektiva och tidskrävande kefir-kombucha-fermenteringen. Den metoden ger ett fullspektrum-kosttillskott som är rikt på nyttig biotika, prebiotika, enzymer,mm. Det är tryggt att använda en fermenterad kost för allergiker. Potentiella allergener blir peptider och aminosyror under jäsningsprocessen.

Flertalet studier genomförts på rosenrotsextrakt:

Flera studier visar på att prestationsförmågan ökar vid användning av rosenrot. Man har upptäckt även att reaktionsförmågan blir högre och muskelförslitningen minskar. Dock är det viktigt att understryka att forskare generellt menar att vi är i behov av fler vetenskapliga studier .

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:
Fermenterad ekologisk rosenrot (Rhodiola rosea) 500 mg

Varje kapsel innehåller en ren ekologisk rosenrot som är fermenterad med Living Nutritions kefir-kombucha-metoden i flera veckor, och sedan frystorkad skonsamt för att bevara alla unika näringsämnen.

Ingredienser: lättupptaglig fermenterad ekologisk rosenrot (Rhodiola rosea)*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal).
Inga tillsatser. *Certifierade ekologiska ingredienser.

Rosenrot innehåller över 140 aktiva kemiska substanser, av vilka många är unika för växten, såsom rosavin och salidroside.

Living Nutritions kefir-kombucha-fermentering ökar naturligt rosenrots biotillgänglighet utan att behöva använda tillsatser. Den skapar ett fullt spektrum av aktiva ämnen med en förbättrad näringsprofil.

Dosering

Vuxna:
För dagligt underhåll ta 1 kapsel dagligen. Öka till 2 kapslar under perioder av hög ansträngning eller aktivitet.

Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat.

Rosenrot tas bäst med mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

För att dra full nytta av rosenrots fantastiska egenskaper för att minska stress, öka mental och fysisk uthållighet är det viktigt att ta det i flera veckor, eftersom effekterna är akkumulativa och förstärks över tiden. Medan vissa människor rapporterar att roten hjälper dem med sömnbesvär, kan rosenrot ha en mild stimulerande effekt, så du kanske vill ta den tidigare på dagen.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition fermenterad rosenrot 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …