+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura
Lavilin deodorant

I KRIG MED ODÖR. I HARMONI MED DIN KROPP.

Testa probiotisk deodorant från Lavilin – det naturliga valet!

20% rabatt på ditt första köp med koden TEST20 

Lavilin probiotisk deodorant

Varför välja Lavilin?

HALLOJ! Vad roligt att du har hittat hit och funderar på att testa probiotisk deodorant Lavilin! Låt oss berätta lite mer om den.

Lavilin deodoranten maskerar inte svettlukt. Istället neutraliserar den illaluktande bakterier med hjälp av en sammansättning av probiotika och antibakteriella växter. Man blir luktfri på ett naturligt och hälsosamt sätt. Läs mer om aktiva ämnen här.

Så här fungerar probiotisk deodorant

Lavilin skapar biobalans på hudens yta och effekten håller i upp till 3-7 dagar (beroende på variant man väljer och individuella förutsättningar). Deodoranten är vattentålig dvs man kan duscha och bada som vanligt utan att behöva applicera deodorant varje dag, bakterierna spolas nämligen inte bort av vatten. Den är dryg och en liten burk av Lavilin deokräm räcker i ett år! Visst är det helt fantastiskt!

Lavilin har hjälpt hundratusentals personer runt om i världen och vi är glada att dela med oss av andras erfarenheter! Är du redo att testa Lavilin har vi ett extra bra pris!

20% rabatt på första köpet med koden TEST20

hur använder man en probiotisk deodorant

Varför luktar vi olika?

Så här går det till. Svetten i sig är LUKTFRI! Svettkörtlarna i armhålorna (apokrina) producerar en näringsrik vätska för bakterierna. När svetten kommer upp till hudytan börjar bakterier bryta ned vätskan och och lukta illa.

Varför luktar svett så olika? Det beror på sammansättningen och mängden av svettbakterier hos varje individ samt näringsämnen som finns i svetten. Exempelvis, stark mat och läkemedel påverkar hur vår svett luktar. Hormonella ändringar har också en stark påverkan.

 

Fördelar med Lavilin

Människor från olika länder litar på Lavilin!

”Kanske världens bästa deodorant! Tar bort lukt helt och hållet. Extremt mycket bättre än alla specialdeodoranter jag har provat tidigare, och irriterar inte huden! Med lavilin luktar jag helt okej även dagen efter dusch…”

Frida

”Fantastisk deo! Jättebra deo! Jag svettas mycket och den här funkar även på mig (har provat många olika varianter). Stryker på en liten mängd 2 ggr/vecka. Den lilla burken har räckt över ett år trots att jag smorde mycket i början”.

Rebecca

”Magisk! Magiskt bra! Smörjer en gång i veckan och det är allt som behövs. Vilken skillnad! Har sista åren använt hemmagjord deo som funkat bra, men då behövt använda hela tiden. Denna är så mycket mer smidig och effektiv”.

Yohanna

probiotiska deodoranter

Så här byter du mot Lavilin…

När du byter mot Lavilin tänk på att applicera deodoranten på kvällen på ren och torr hud eftersom goda bakterier behöver lite tid att aktiveras och det gör de under natten medan kroppen vilar. På morgonen kan du duscha som vanligt, bakterierna spolas nämligen inte bort av vatten. Om du har haft antiperspirant innan kan det ta lite tid att rensa porerna först. Lavilin fungerar direkt för de flesta och det brukar ta ca 5-7 appliceringar innan biobalans har byggts upp på hudens yta. 

Lyssna på din kropp under övergångsperioden, applicera deodoranten när odör kommer. Du kan behöva ge det några dagar till veckor med daglig användning innan de luktframkallande bakterierna är under kontroll och du kan använda Lavilin mindre ofta. Skonsamt för huden, sparsamt för plånboken. Läs mer om hur du får ut den bästa effekten av Lavilin.

Är du redo att testa probiotisk deodorant Lavilin?! Passa på och ta del av 20% rabatt med koden TEST20 första gången du handlar. Välj den formen som passar just DIG!

Är du mycket aktiv ?!

Tränar du mycket eller vill ha en deodorant som håller i upp till sju dagar är Lavilin deodorant cream det perfekta valet. Krämen är mycket dryg och den lilla burken räcker i ett år. Välj som tusentals andra nöjda användare!

Lavilin deodorantkräm 7 dagar

I lager

5 tips som hjälper dig att minska svettlukt:

  1. Tvätta dig under armarna med en mild naturlig tvål för att ta bort svett från huden . Svetten är föda för svettbakterier som i sin tur orskakar den dåliga lukten.
  2.  Välj kläder i naturligt material  och helst inte för tajta kläder. Exempelvis bomull eller ull andas bättre än polyester. Byt underkläder och strumpor varje dag. Om du har mycket fotsvett, byt mellan olika skor. Låt skorna vädras, innan du använder dem igen. Tänk på att fötter svettas mer i skor av plast, gummi eller täta skor än i skor av läder eller tyg.
  3. Raka armhålorna eftersom svettbakterierna gömmer sig och trivs på hårstrån.
  4. Undvik kryddstark mat som orsakar starkare svettlukt.
  5. Använd den probiotiska deodoranten Lavilin som innehåller goda bakterier som motverkar svettbakterier i upp till 7 dagar! Man behöver använda deodorant ett par gånger i veckan efter kvällsdusch och undvika antiperspiranter. Dessutom går det bra att träna och duscha varje dag utan att behöva applicera Lavilin igen. Bakterierna spolas inte bort av vatten.