+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Trött på vintern och lider av torr vinterhud? Du är inte ensam men när vissa upplever stora problem finns det många bra lösningar och det viktigaste är att  vårda huden på ett rätt sätt. Då klarar huden den långa vintern galant!

Nu när vintern är tillbaka igen och det är kallt ute är det många som får problem med torr vinterhud, speciellt i ansiktet då ansiktet hela tiden är exponerat och utsatt för kylan. Är du en av dem? Då har vi några tips och anpassade produkter för dig! Hos oss hittar du ett brett sortiment av hudvårdsprodukter som ansiktskrämer, serum och ansiktsrengöring baserade på välgörande oljor och mineraler som är anpassade för dig med torr hud.

Från vårt dermatologiska märke SeboCalm har vi produkter för dig som lider av torr hy men även fjällig hy, irritation och eksem. Tack vare naturliga aktiva ingredienser och örter vårdar produkterna från SeboCalm inflammerad och irriterad hud i ansiktet, berikar den med vitaminer samt återfuktar torr och fjällig hy på djupet. Produkterna är bland annat rika på vitamin A och E samt naturlig vetegroddsolja som skyddar huden mot fria radikaler och negativa yttre faktorer. De innehåller även Aloe Barbadensis som lugnar huden och bibehåller dess naturliga fuktighet, vilket passar perfekt nu i vintertid. Följ länken för att hitta alla våra produkter från SeboCalm.

Förutom ansiktet är även händerna väldigt utsatta för kylan nu under vintern. Från vårt ekologiska märke EcoLaboratorie har vi en underbar handkräm-mask som ger näring till torra händer, förhindrar sprucken hud och återställer fuktbalansen. Handkrämen innehåller avocadoolja som ger näring och mjukar upp torr vinterhud samt pistachioolja som återställer hudens fuktbalans och hindrar den från att torka ut. Krämen går snabbt in i huden utan att lämna en fet hinna på ytan. Använd den som en vanlig handkräm eller låt den verka under natten och vakna upp med fantastiskt mjuka och återfuktade händer.

Från EcoLaboratorie har vi även fantastiskt bodybutters i tre olika varianter. Produkterna innehåller bland annat  sheasmör och kakaosmör som är mjukgörande och bevarar fukten i huden, arganolja och olja från makadaminötter som är kända för sina mjukgörande och återfuktande egenskaper. Alla EcoLaboratories bodybutters motverkar torr vinterhud och passar dig därför utmärkt nu under vintern.

Här hittar du vår handkräm-mask och våra andra produkter från EcoLaboratorie.