+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Your Flora Gold Spice mot förstoppning 60 kapslar

(1 kundrecension)

329,00 kr

Living Nutrition

Your Flora Gold Spice

 • Mot förstoppning och hård mage
 • Balanserar tarmfloran
 • Gurkmeja och ingefära stimulerar matsmältning

betalning leverans

veganskt ekologiskt kosttillskott

I lager

Beskrivning

Symbiotiskt kosttillskott mot förstoppning och långsam matsmältning

Your Flora Gold Spice är ett kosttillskott mot förstoppning som är utformat för personer som lider av hård mage och trög avföring. Det innehåller en blandning av fermenterad gurkmeja och ingefära som sätter igång matsmältningsprocesser. Dessutom är det rikt på varierande bakteriekulturer, prebiotika, enzymer och andra viktiga ämnen.

Your Flora Gold Spice – ett effektivt kosttillskott mot förstoppning

 • Symbiotiska fördelar: den unika kefir-kombucha fermenteringsmetoden ger ett komplett ekosystem av bakteriestammar, enzymer, probiotika och andra ämnen som stöder en balanserad tarmflora och främjar en normal matsmältning.
 • Effektivt mot förstoppning och hård mage: fermenterade gurkmeja och ingefära stimulerar matsmältning och främjar en regelbunden tarmfunktion.
 • Hög biotillgänglighet: du kan vara säker på att din kropp absorberar de fördelaktiga ingredienserna effektivt och snabbt.

Kosttillskott med gurkmeja och ingefära

Ekologisk gurkmeja och ingefära stödjer tröga matsmältningsförhållanden där ”matsmältningseld” (traditionell kinesisk medicin) saknas.

Dessa örter har en lång historia av användning både som kryddor och för deras förmåga att stimulera matsmältnings enzymer.

your flora gold spice gurkmeja pulver kosttillskott

Your Flora Gold Spice egenskaper:

 • Ekologisk gurkmeja och ingefära för att ge stöd vid ”kall” matsmältning.
 • Mångfald av bakteriekulturer överlever på väg till tarmen.
 • Balanserar tarmfloran.
 • Anpassar sig till just din unika mikrobiota i tarmarna.
 • Fermenterat, ekologiskt, veganskt och är 100% utan tillsatser.

Upptäck andra symbiotiska produkter för frisk mage här.

Varför symbiotika?

Living Culture Symbiotic™  är utvecklad av näringsterapeuter och forskare för att erbjuda en helt naturlig produkt som stöder tarmflora och normaliserar matsmältningen.

Den symbiotiska grunden är gjord av kefir-kombucha fermenterade och grodda ekologiska sojabönor (icke GMO), den perfekta födan för att skapa över 100+ arter av nyttiga bakterier som lever i symbios när de kommer till tarmen.

Istället för miljarder av labbframtagna och några få tillsatta bakteriestammar får man ett levande komplett ekosystem. I motsats till tillsatta bakterier i stora mängder, anpassar sig symbiotiska bakterier lätt till individens unika mikrobiota utan att skapa risken för bakteriell obalans.

Dessutom försvinner potentiella allergener under fermenteringen. Läs mer om skillnaden mellan symbiotika och probiotika här.

Your Flora-serien från Living Nutrition är lätt att förvara utan kylskåp. Denna levande symbiotika är perfekt att ta med till jobbet, på semestern eller på resande fot.

Innehåll

Ingredienser:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, ingefära (Zingiber officinale) rot*, gurkmeja (Curcuma longa) rot*, fermenterad tapioka (kapsel)*.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Living Culture Symbiotic ™ är ett registrerat varumärke av Living Planet Ltd.
Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägsen probiotika. Den metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ stammar av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora.

Innehåll per 2 kapslar:
Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg
Ekologisk ingefära (Zingiber officinale)rot – 200mg
Ekologisk gurkmeja (Curcuma longa) rot – 200mg

Your Flora Gold Spice är en levande synergi av nyttiga bakterier, enzymer, näringsämnen och örter som skapas naturligt under den effektiva kefir-kombucha jäsningsprocessen, och noggrant frystorkat för att bevara alla unika näringsämnen.
100% ekologisk inifrån och ut.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat.

Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

1 recension av Your Flora Gold Spice mot förstoppning 60 kapslar

 1. Viviann Göransson

  Jag har använt Your Flora Gold Spice under drygt en månad med fantastiskt bra resultat. Min tarm fungerar igen efter ungefär drygt fyrtio år av problem med förstoppning. Så stort, stort tack för att ni säljer den produkten. Det är en härlig känsla av lättnad i tarmområdet för att inte tala om befrielsen av att tarmen tömmer sig med lätthet varje morgon.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …