+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition fermenterad gurkmeja 60 kapslar

379,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented Turmeric

  • Har en bio-aktiv form och högt upptag
  • För ledernas hälsa och immunitet
  • Varje kapsel innehåller en hög dos
  • Veganvänlig, ekologisk, utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Living Nutrition gurkmeja kosttillskott för ledernas hälsa och immunförsvar.

Living Nutrition fermenterad gurkmeja kosttillskott har en mycket mer bioaktiv form jämfört med ordinarie gurkmeja tabletter. Eftersom kroppen har det svårt att ta upp curcuminoider från en torkad gurkmeja tillämpar Living Nutrition den effektiva kefir-kombucha fermenteringsmetoden. Den omvandlar curcumin till tetrahydrocurcumin men också andra hälsofrämjande ämnen blir aktiva. Gurkmeja är nyttig tack vare sina höga terapeutiska egenskaper samtidigt som dess delikata näringsämnen är skonsamt bevarade under jäsningsprocessen. Mindre polyfenoler absorberas mer effektivt, man får ett bättre resultat även vid en lägre dos. En fermenterad gurkmeja är skonsam och irriterar inte matsmältningskanalen.

Fördelar av Living Nutrition fermenterad gurkmeja:

  • Har ett högt upptag
  • Fullspektrum kosttillskott
  • 600 mg av  rekommenderad daglig dos
  • Skonsam mot tarmkanalen
  • Biotillgänglig

Ekologisk gurkmeja är en högt uppskattad medicinal ört som innehåller mängder av bioaktiva ämnen. Man använder traditionellt inom Ayurveda för att stödja immunsystem och främja hälsa. Dessutom har gurkmeja effekt på ledernas rörlighet, flexibilitet och funktion.

Det finns olika fermenteringsmetoder som är enklare och tar en kortare tid. Efter flera års forskning har Living Nutrition utvecklat den avancerade kefir-kombucha-processen som pågår i flera veckor. Som resultat får man ett 100% fermenterat tillskott som inkluderar naturlig probiotika, enzymer, peptider, prebiotika, mm. Denna bio-mångfald av mikroorganismer lever i symbios, är redo för upptag och skonsam för individens mikrobiota. Dessutom får potentiella allergener en form av peptider och aminosyror under jäsningsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Living Nutrition fermenterad gurkmeja är ett fullspektrum tillskott som innehåller en komplett profil av eteriska oljor och curcuminoider, inklusive förhöjda nivåer av tetrahydrocurcumin, ett unikt biotillgängligt innehåll med terapeutiska effekter. Alla aktiva ämnen arbetar tillsammans för att förbättra upptag och stödja din hälsa.

Bevisade resultat av turmeric mot artrossmärta.

Effekten av gurkmeja har nyligen utvärderats i ett flertal olika kliniska studier från runt om i världen. Det aktiva ämnet i gurkmeja, curcumin, har vissa antiinflammatoriska egenskaper. Biverkningar från gurkmeja är även mindre jämfört med antiinflammatoriska tabletter.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:
Fermenterad ekologisk gurkmejarot rhizome (Curcuma longa) 600 mg.

Ingredienser: lättabsorberad fermenterad gurkmeja (Curcuma longa)*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal).
Inga tillsatser. *Certifierade ekologiska ingredienser.

Varje kapsel innehåller ekologisk gurkmeja som har genomgått en äkta fermenteringsprocess under en längre period, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Därför använder Living Nutrition inte svartpeppar.

Torkad gurkmeja absorberas dåligt i blodomloppet, så de flesta gurkmejaextrakt inkluderar piperin, ett ämne i svartpeppar som underlättar transporten av curcumin över tarmbarriären. Detta kan vara problematiskt eftersom svartpeppar kan verka irriterande för känslig mage och orsaka skador på den ömtåliga matsmältningsslemhinnan. Istället använder Living Nutrition kefir-kombucha-fermentering som ökar naturligt gurkmejas biotillgänglighet utan att behöva använda tillsatser. Den skapar ett fullt spektrum av aktiva ämnen med en förbättrad näringsprofil.

Dosering

Vuxna:
Dosering av gurkmeja är 1-2 kapslar per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition fermenterad gurkmeja 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …