+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition fermenterad gurkmeja 60 kapslar

(1 kundrecension)

379,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented Turmeric

 • Med lättupptaglig tetrahydrocurcumin
 • Stödjer ledernas hälsa och rörlighet
 • Främjar immunförsvaret och allmänn hälsa

betalning leverans

veganskt ekologiskt kosttillskott

I lager

Beskrivning

Fermenterad gurkmeja, ett kosttillskott med bästa upptag för normal rörlighet i lederna.

Fermenterad gurkmeja från Living Nutrition är mycket uppskattad pga mängden av bioaktiva ämnen jämfört med vanlig torr gurkmeja. Det är ett högeffektivt fullspektrum tillskott som ger snabba resultat.

Eftersom kroppen har svårt att ta upp curcuminoider från torkad gurkmeja tillämpar Living Nutrition den effektiva kefir-kombucha fermenteringsmetoden. Jäsningen omvandlar curcumin till tetrahydrocurcumin som hjälper lederna att fungera som de ska och bibehålla sin rörlighet.

Gurkmeja innehåller 92 viktiga föreningar för människans hälsa men det är särskilt uppskattat för sitt huvudämne curcumin. Man använder gurkmeja traditionellt inom Ayurveda för att stödja immunsystemet och hälsan.

Dessutom visar studier att gurkmeja har en positiv effekt på ledernas rörlighet och funktion.

gurkmeja adaptogen kosttillskott

 

Fördelar med fermenterat gurkmeja kosttillskott:

 • 600 mg – en rekommenderad daglig dos.
 • Har ett högt upptag.
 • Fullspektrum kosttillskott.
 • Rikt på biotika, enzymer, prebiotika.
 • Skonsamt mot tarmkanalen (svartpeppar finns inte med eftersom fermenteringen har redan aktiverat curcuminoider).
 • Ökad biotillgänglighet.

Living Nutritions gurkmeja är mycket nyttig tack vare dess enastående egenskaper och aktiva näringsämnen som är skonsamt bevarade under fermenteringsprocessen. Nyttiga polyfenoler absorberas mer effektivt, man får ett bättre resultat även vid en lägre dos.

En fermenterad gurkmeja är skonsam och irriterar inte matsmältningskanalen.

Varför välja fermenterad gurkmeja i kapslar?

Living Nutritions fermenterad gurkmeja är ett fullspektrum tillskott som innehåller en komplett profil av näringsämnen och curcuminoider, inklusive förhöjda nivåer av tetrahydrocurcumin, ett unikt biotillgängligt innehåll med terapeutiska effekter.

Efter flera års forskning har Living Nutrition utvecklat den avancerade kefir-kombucha-processen som pågår upp till en månad. Som resultat får man ett 100% fermenterat tillskott som inkluderar biotika, enzymer, peptider, prebiotika, mm.

Denna bio-mångfald av mikroorganismer är redo för upptag och är skonsamma för individens mikrobiota. Dessutom blir eventuella allergener neutraliserade under fermenteringen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Bevisade resultat av gurkmeja (turmeric) mot artrossmärta.

Effekten av gurkmeja har utvärderats i ett flertal olika kliniska studier runt om i världen. Det aktiva ämnet i gurkmeja, curcumin, har vissa antiinflammatoriska egenskaper. Biverkningar från gurkmeja har visats vara mindre jämfört med antiinflammatoriska tabletter.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:
Fermenterad ekologisk gurkmejarot rhizome (Curcuma longa) 600 mg.

Ingredienser:

lättabsorberad fermenterad gurkmeja (Curcuma longa)*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal).
Inga tillsatser. *Certifierade ekologiska ingredienser.

Varje kapsel innehåller ekologisk gurkmeja som har genomgått en äkta fermenteringsprocess under en längre period, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Därför använder Living Nutrition inte svartpeppar.

Torkad gurkmeja absorberas dåligt i blodomloppet, så de flesta gurkmejaextrakt inkluderar piperin, ett ämne i svartpeppar som underlättar transporten av curcumin över tarmbarriären. Detta kan vara problematiskt eftersom svartpeppar kan verka irriterande för känslig mage och orsaka skador på den ömtåliga matsmältningsslemhinnan. Istället använder Living Nutrition kefir-kombucha-fermentering som ökar naturligt gurkmejas biotillgänglighet utan att behöva använda tillsatser. Den skapar ett fullt spektrum av aktiva ämnen med en förbättrad näringsprofil.

Dosering

Vuxna:
Dosering av gurkmeja är 1-2 kapslar per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn.

1 recension av Living Nutrition fermenterad gurkmeja 60 kapslar

 1. Bertil

  Mycket nöjd! .. känns en förbättring för mina leder

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …