+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Äntligen har vi fått nya spännande naturliga munvårdspodukter SPLAT!

Vi söker ständigt nya produkter som kan möta krävande önskemål och kan erbjuda mer än de flesta andra konkurrenter gör. Därför är vi jätteglada att introducera vårt nya märke för naturliga munvårdsprodukter SPLAT. Eftersom vi alla änvänder den här typen av produkter tycker vi  är det extra viktigt att produkterna skall ge en bra känsla och upplevelse, vilket SPLAT tandkrämer, munskölj mm verkligen gör.

Vi lanserade SPLAT i Sverige på Allt för Hälsan och Natural Products Scandinavia nyligen, och intresset var jättestort. Det var verkligen kul att träffa alla människor som längtar efter tandkrämer som inte bara är naturliga men som även känns bra i munnen och lämnar en behaglig smak efter sig och har fina förpackningar. SPLAT erbjuder allt detta i sina naturliga munvårdspodukter . Dessutom har SPLAT ett stort sortiment och därför är det lätt att hitta den produkt som passar just dina behov.

Vad som är speciellt med naturliga munvårdsprodukter SPLAT

Innovativa produkter
En av de största föredelarna med SPLAT’s produkter är företagets innovativa lösningar. De jobbar ständigt med att hitta nya skonsamma och effektiva ingredienser som ger bra skydd mot bakterier och förebygger tandköttsproblem. Idag har SPLAT mer än tio internationella patent. Den höga effektiviteten hos SPLAT produkter har bevisats genom omfattande kliniska studier.

Bara de bästa ingredienserna
SPLAT’s produkter tillverkas av endast de allra bästa ingredienserna från noggrant utvalda leverantörer. Dessvärre kan vissa naturliga ämnen vara abrasiva (slipande) och därmed skada emaljen därför är SPLAT’s tandkrämer fria från dessa ämnen och blekmedel oavsett om de är naturliga eller inte. Splat’s tandkrämer innehåller bla naturliga enzymer av papain som löser upp plack och polerar emaljen istället för att slipa den. Produkterna innehåller också kalcium hydroxyapatite som är huvudingrediens i tändernas emalj vilket stärker emljen och förebygger karies.

Med stor omtänksamhet om miljön
I mer än 5 år har vi upprätthållit ett CO2-neutralt produktionsprogram. Porduktionen sker i en modern miljövänlig fabrik belägen i ett ekologiskt vänligt området. Bolagets kvalitetsstyrningssystem och certifierad produktion uppfyller de internationella standarderna GMP Cosmetics (ISO 22716) och ISO 9001. SPLAT planterar varje år flera dussin hektar skogar runt om i världen. Dessutom är produktförpackningar gjorda av snabbt nedbrytningsbar plast.

Hoppas att vår nyhet väcker ditt intresse och du vill testa våra nya naturliga munvårdsprodukter SPLAT här.