+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Avancerade naturlig munvård från Splat

 

Vi söker ständigt nya produkter som är både högeffektiva och naturliga.  Därför är vi jätteglada att introducera vårt nya märke för naturliga munvårdsprodukter SPLAT. Man använder tandkräm dagligen och därför är det viktigt att medlet är verkligen effektiv och ”arbetar” hårt för att bibehålla friska tänder och tandkött. Splats munvård är fullproppad med innovationer som gör att tändernas emalj är skyddad och byggs stadigt upp och din munhåla har en sund innemiljö. Samtidigt består produkterna  av 95-99% naturliga ingredienser.

Dessutom har SPLAT ett stort sortiment och därför är det lätt att hitta den produkt som passar just dina behov.

 

Naturliga tandkrämer med hydroxyapatit

 

De flesta Splats tandkrämer använder kalcium-magnesium-zink hydroxyapatit istället för fluor. Detta är ett naturligt ämne som vår egna emalj består av. Mikropartiklar av HAP fastnar till emaljen, fyller i små gropar på tandytan och bromsar kariesangrepp vid tidigt skede. Hydroxyapatit är erkänt av tandläkare runt världen som en effektiv alternativ till fluor. Jämfört med fluor är HAP absolut inte toxisk om man sväljer lite tandkräm. På detta viset är HAP tandkrämer trygga för barn.

Probiotiska lysater skapar en hälsosam miljö i munnen och upprätthåller en frisk munhåla.

Splat tandkrämer och munskölj innehåller massor av växtextrakten och eteriska oljor som vårdar hela munhålan. Produkterna är utvecklade av forskare och praktiserande tandläkare och har klarat effektivitetsstudier i Schweiz. Det är en av de bästa val för att bibehålla friskare tänder för hela livet.

 

Innovationer i grunden

 

En av de största föredelarna med SPLAT’s produkter är företagets innovativa lösningar.  Idag har SPLAT mer än tio internationella patent. Den höga effektiviteten hos SPLAT produkter har bevisats genom omfattande kliniska studier.

Splats tandkrämer och munskölj innehåller probiotiska lysater vilka upprätthåller en hälsosam balans av bakterier  i munnen.

Företaget har utvecklat sin egna SP White System som gör tänder vitare och polerar tandemaljen skonsamt  med hjälp av enzymer papain och bromelain. Allt detta utan starka kemikalier och slippande partiklar.

 

Naturens krafter för friska tänder

 

Samtidigt är Splats produkter rika på växtextrakt och eteriska oljor som vårdar tandkött och motverkar skadliga bakterier.  Varje produkt har en stor andel nyttiga naturliga komponenter –  95-99% naturligt innehåll.

 

Med stor omtänksamhet om miljön

 

I mer än 5 år har vi upprätthållit ett CO2-neutralt produktionsprogram. Porduktionen sker i en modern miljövänlig fabrik belägen i ett ekologiskt vänligt området. Bolagets kvalitetsstyrningssystem och certifierad produktion uppfyller de internationella standarderna GMP Cosmetics (ISO 22716) och ISO 9001. SPLAT planterar varje år flera dussin hektar skogar runt om i världen. Dessutom är produktförpackningar gjorda av snabbt nedbrytningsbar plast.

Hoppas att vår nyhet väcker ditt intresse och du vill testa våra nya naturliga munvårdsprodukter SPLAT här.

 

5 hälsosamma tandvårdsrutiner som sparar dina tänder för evigt

  • Borsta tänderna morgon och kväll i 2 minuter
  • Rengöra mellan tänderna med tandtråd för att förhindra bildning av tandplack runt tandköttet.
  • Använd munskölj i mitten av dagen eller oftare, helst efter du ätit . Det når mellan tänderna, främjar ett friskt tandkött neutraliserar aggressiva syror  som skadar emaljen.
  • Det är bra att hålla koll på sina matvanor, undvika småäta och produkter med socker.
  • Besök din tandläkare minst en gång om året.