+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Prokrastinering – en fiende vi alla har kämpat med på något sätt. Leana, en av våra uppskattade kunder, har valt att dela med sig av sin inspirerande resa om hur hon besegrade prokrastinering med hjälp av medicinalsvamp. Läs och bli inspirerad av hennes Lion’s Mane recension!

 

Leana’s berättelse: från prokrastinerare till presterare med Lion’s Mane

“Jag var ojämn i mitt arbete både under tiden jag studerade och när jag arbetade på kontoret. När jag hade börjat arbeta på distans blev det otroligt svårt att komma igång med uppgifterna.

Jag tillbringade tid med att scrolla igenom Instagram och ägnade mig åt massor av “akuta” ärenden istället för att sätta igång med det viktigaste.

Dessutom, om jag visste att jag hade en vecka på mig att lämna in ett projektarbete, blev jag tidsoptimist. Dock när deadline hade närmat sig var jag tvungen att be min chef om mer tid, kom på ursäkter och lämnade in arbetet som hade massor av brister.

Det här beteendet förstörde min självbild och gjorde mig nedstämd. Jag trodde inte att jag kunde disciplinera mig själv så jag började leta efter en lösning för att bekämpa min prokrastinering och läste andras Lion’s Mane recensioner – en medicinal svamp som sägs vara en naturlig nootropika (preparat som används för att förbättra kognitiva funktioner).

Lion's Mane lejonman kosttillskott i kapslarJag började med att ta 1-2 kapslar om dagen och märkte att jag kände mig vaken och lugn. Nu kommer jag in i arbetsflödet mycket smidigare och arbetar på uppgiften tills den är klar utan att känna ansträngning.

Självklart är det fortfarande inte så enkelt att starta det svåraste, men när jag väl börjat är jag mycket mer fokuserad och inte längre distraherad av mobilen.

Svampen har även påverkat mitt humör: jag känner mig mindre självförakt, mer lugn och positivitet. En annan fördel är att även om jag glömmer att ta en kapsel mår jag ändå bra.

 

Boosta din produktivitet med Living Nutritions fermenterade Lion’s Mane!

Testa det kanske mest lättupptagliga och näringstäta kosttillskottet med Lion’s Mane, som främjar kognitiv klarhet och prestanda.

 • Förbättrar fokus och minne.
 • Framkallar nervtillväxt (NGF).
 • Har en positiv effekt på hjärndimma, ADHD och depression.
 • Förbättrar humör och inre lugn.

Fermentering aktiverar de värdefulla näringsämnena i svampen, såsom erinaciner, och gör dem lätta för vår kropp att absorbera.

Testa Lion’s Mane med 10% rabatt – Ange koden LN10 i kassan!

TESTA LIONS MANE

lion's mane svamp lejonman

 

Hur fungerar Lion’s Mane för vår hjärna

Lion’s Mane, även känd som igelkottstaggsvamp, har länge använts inom traditionell medicin tack vare sina fördelar för hjärnhälsan. Igelkottstaggsvamp innehåller unika ämnen, såsom erinaciner och hericenoner, som har visat sig ha positiva effekter på minnet och kognitiv funktion.

Lion’s Mane har en förmåga att främja nervtillväxt och neuroprotektion, vilket innebär att den kan stödja hjärnans förmåga att skapa nya celler och bygga förbindelser mellan dem. Många recensioner om Lion’s Mane säger även att den är effektiv vid depression och nedstämdhet.

 

Modern forskning har visat att fermenterad Lion’s Mane, såsom den som erbjuds i vår webbutik, är ännu mer effektiv. Genom användningen av kefir-kombucha-fermenteringsteknik ökar man naturligt koncentrationen av aktiva ämnen i svampen och gör dem lättare för kroppen att absorbera.

Under fermenteringen blir svamptillskottet berikat också med enzymer, levande biotika och fytoämnen, vilket resulterar i en ännu högre effektivitet.

 

5 tips för bättre självdisciplin och produktivitet

 1. Skapa en strukturerad dag: planera din dag i förväg genom att skapa en detaljerad tidsplan. Att veta vad du behöver göra och när hjälper dig att undvika prokrastinering.
 2. Eliminera distraktioner: identifiera vad som distraherar dig oftast i din arbetsmiljö. Stäng av sociala medier, stäng dörren till ditt arbetsrum, eller använd brusreducerande hörlurar om det hjälper dig att fokusera.
 3. Ta regelbundna pauser: korta pauser under arbetsdagen hjälper dig att återhämta dig och hålla koncentrationen uppe. Använd dessa pauser för att sträcka på dig, ta en kort promenad eller andas djupt.
 4. Sätt mål och belöningar: definiera tydliga mål för ditt arbete och belöna dig själv när du når dem. Belöningar kan fungera som starka motivationsverktyg och hålla dig på rätt spår.
 5. Förbättra din självvård: en hälsosam livsstil med regelbunden träning, en balanserad kost och tillräckligt med sömn är grunden för att upprätthålla disciplin och produktivitet.

Genom att kombinera dessa allmänna rekommendationer med fördelarna av fermenterad Lion’s Mane kan du ta kontroll över prokrastinering och närma dig dina mål! Prova själv och dela gärna din Lion’s Mane recension!

Testa Lion’s mane med 10% rabatt – ange koden LN10 i kassan!

TESTA LIONS MANE

 

0
  0
  Din varukorg
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken