+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Organic Fermented Lion´s Mane 60 kapslar

449,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented Lion´s Mane

  • Traditionell svamp som stodjer kognitiv klarhet
  • Bidrar till bättre fokus och minne
  • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttilskott
  • 100% fermenterat, ekologisk, vegansk och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Fermented Lion’s mane kosttillskott i kapslar finns nu i Sverige.

Fermented Lion’s Mane från Living Nutrition, lejonman (igelkottaggsvamp) är känd som ”bergsprästen”  och används traditionellt för att stödja fokus och koncentration. Det är en av de trygga, naturliga livsmedel som bidrar till normal fokus och minne som man kan köpa i Sverige.

Living Nutritions ekologiska fermenterade lejonman är ett fullspektrum kosttillskott rikt på biotika, prebiotika, enzymer, näringsämnen mm. Det är biotillgängligt och tas lätt upp av kroppen. Efter några veckors kefir-kombucha fermentering skapar Living Nutrition ett effektivt tillskott som stödjer kognition och humör. Jäsningmetoden att hantera svamp är en nyckel till att lejonmans egenskaper aktiveras.

Lejonman svamp tillskott egenskaper:

  • Stödjer kognitiv klarhet
  • Har betydelse för fokus och minne
  • Har ett högre upptag jämfört med andra typer av Lion’s Mane kosttillskott
  • Varje kapsel innehåller en hög dos av fermenterat och frystorkad lejonman
  • 100% fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

Varför välja fermented Lion’s mane kosttillskott i kapslar?

Lejonman växer i popularitet för sitt bidrag till produktionen av nervtillväxtfaktor (NGF), som påverkar tillväxten och kommunikationen av nervsystemets celler.

Inom traditionell kinesisk örtmedicin används lejonman också för att stödja matsmältning, hormoner och leverhälsa. I väst anses denna svamp vara ett naturmedel för normal kognitiv funktion.

Forskning om lejonmans fördelar.

Enligt studier som publicerades i Fytoterapiforskning 2009 kan lejonman spela en roll på vuxnas kognitivförmåga.  Det publicerades också studier i Biomedicinsk forskning 2010 och 2011 som visade lejonman svamps påverkan på människor med minnesproblem och depression. Det är dock viktigt att prata med din läkare och nutritionist innan du använder lejonman tillskott.

Innehåll

Ingredienser:

Fermenterad lejonman (Hericium erinaceus) fruktkropp*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal).
*Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllninsmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Aktiva komponenter:
Förutom de bioaktiva ämnen, hericenoner och erinaciner, som fungerar som naturens näringsämne för neuronerna, innehåller svampen viktiga polysackarider såsom beta glukaner som har studerats för deras immunologiska aktivitet.

Hemligheten av denna svampformel ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Innehåll per 2 kapslar:
Ekologisk fermenterad lejonman (Hericium erinaceus) fruktkropp – 800mg
Varje kapsel innehåller ekologisk lejonman som har fermenterats under en längre period med Living Nutritions kefir-kombucha-metoden, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Organic Fermented Lion´s Mane 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …