+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Organic Fermented Lion´s Mane 60 kapslar

449,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented Lion´s Mane

  • Traditionell svamp för kognitiv klarhet
  • Bidrar till bättre fokus och minne
  • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttilskott
  • 100% fermenterat, ekologisk, vegansk och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Fermented Lion´s Mane kosttillskott – naturlig nootropic i Sverige!

Living Nutritions ekologiskt fermenterat Lejonman är ett fullspektrum kosttilskott rikt på biotika, prebiotika, enzymer, näringsämnen mm som verkar i symbios och lätt tas upp i kroppen. Efter flera veckors kefir-kombucha fermenteringen skapas ett komplett levande ekosystem som stödjer kognition och humör. Den effektiva metoden är en nyckel till att lejonmans nootropa egenskaper aktiveras. Lejonman (igelkottaggsvamp) är känd som ”bergsprästen” – svampen och används traditionellt för att stödja fokus och koncentration. Det är en av de trygga, naturliga nootropika som man kan köpa fritt i Sverige.

Fermenterad Lejonman svamp egenskaper:

  • Stödjer kognitiv klarhet
  • Kan hjälpa förbättra fokus och minne
  • Har ett högre upptag jämfört med andra typer av lion’s mane kosttillskott
  • Varje kapsel innehåller en hög dos av fermenterat och frystorkat astragalus-pulver
  • Bidrar till normalt immunförsvar
  • 100% fermenterat, ekologisk, vegansk och utan tillsatser

Varför välja ett fermenterat Lejonman kosttillskott för kognitiv förmåga?

Lejonman växer i popularitet för sin förmåga att stimulera produktionen av nervtillväxtfaktor (NGF), som påverkar tillväxten och kommunikationen av nervsystemets celler.
Inom traditionell kinesisk medicin används Lejonman också för att stödja matsmältningsproblem, hormoner och leverhälsa. I väst anses denna svamp vara en ”nootropic” för kognitiv förbättring.

Living Nutrition tillämpar den effektiva och tidskrävande kefir-kombucha-fermenteringen. Den metoden ger ett fullspektrum-kosttillskott som är rikt på nyttiga biotika, prebiotika, peptider och enzymer som är nyttiga för individens mikrobiota.

Forskning om igelkottaggsvamp

Enligt studier som publicerades i Fytoterapiforskning 2009 kan lejonman ha positiva effekter på vuxnas kognitivfölrmåga.  Det publicerades också studier i Biomedicinsk forskning 2010 och 2011 som visade potentiella fördelar av lejonman svamp för människor med minnesproblem och depression. Det är dock viktigt att prata med din läkare och nutritionist innan du använder lejonman tillskott.

Innehåll

Ingredienser:

Fermenterad lejonman (Hericium erinaceus) fruktkropp*, fermenterad tapioka (kapsel)*.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Aktiva komponenter:
Förutom de bioaktiva ämnen, hericenoner och erinaciner, som fungerar som naturens näringsämne för neuronerna, innehåller svampen viktiga polysackarider såsom beta glukaner som har studerats för deras immunologiska aktivitet.
Hemligheten av denna svampformel ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Innehåll per 2 kapslar:
Ekologisk fermenterad lejonman (Hericium erinaceus) fruktkropp – 800mg
Varje kapsel innehåller ekologisk lejonman som har fermenterats under en längre period med Living Nutritions kefir-kombucha-metoden, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen. Vi kapslar sedan in den i en organisk fermenterad tapiokakapsel, vilket gör den unikt 100% organisk inifrån och ut.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Organic Fermented Lion´s Mane 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …