+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Lion´s Mane för bättre fokus och minne 60 kapslar

(1 kundrecension)

449,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented Lion´s Mane

 • Stodjer mental klarhet och skärpa
 • Bidrar till bättre fokus och minnet
 • Bidrar till att minska stress och ångest

betalning leverans

I lager

Beskrivning

Lion’s Mane kosttillskott i kapslar för kognitiv hälsa

Lion’s Mane kosttillskott från Living Nutrition har ett högdoserat innehåll av hericenoner och erinaciner, de aktiva föreningarna i svampen, som ger näring till neuronerna. Lion’s Mane, även känd som lejonman på svenska, eller igelkottaggsvamp, har traditionellt använts för att stödja kognitiva förmågor som fokus, minne och inlärning.

Eftersom lejonman är en adaptogen svamp är den särskilt populär hos de som utför intellektuellt arbete, studerar eller har åldersrelaterade minnesproblem.

Lion's Mane lejonman kosttillskott i kapslar

 

Vad är lejonman bra för?

 • Bidrar till mental klarhet och fokus.
 • Hjälper till att förbättra minnet.
 • Främjar tillväxten av nya nervceller.
 • Stödjer mot stress och ångest, kan förbättra tillståndet vid depression.
 • Främjar en lugn och positiv sinnesstämning.
 • Stödjer immunförsvaret.

 

Fördelar med fermenterat kosttillskott av Lion’s Mane:

 • Tillverkas av 100% ekologiska fruktkroppar.
 • Har högt upptag.
 • Har ökad koncentration av näringsämnen.
 • Fullspektrum-kosttillskott berikat med biotika och fytoämnen.
 • Innehåller 800 mg av lejonman per daglig dos.

För att maximera effekten av värdefulla näringsämnen i lejonman har Living Nutrition utvecklat en terapeutisk kefir-kombucha fermentering (jäsning). Under fermenteringen blir näringsämnen biotillgängliga och därmed får man bättre och snabbare resultat

Vi har även ett tillskott med lejonman, cordyceps och reishi.

Naturlig hjärnbooster

Lejonman växer i popularitet för sitt bidrag till produktionen av nervtillväxtfaktor (NGF), som påverkar tillväxten och kommunikationen av nervsystemets celler.  Hericenoner och erinaciner  är de aktiva föreningarna i svampen som ger näring till neuronerna.

Dessutom innehåller lejonmanens fruktkropp viktiga polysackarider som beta-glukaner, vilka har studerats för sin immunologiska aktivitet.

Inom traditionell kinesisk örtmedicin används lejonman också för att stödja matsmältning, hormoner och leverhälsa.

Forskning om Lion’s Mane

Enligt studier som publicerades i Fytoterapiforskning 2009 kan lejonman spela en roll på kognitiv förmåga. Hericenoner och erinaciner har potential för neuroskydd och att stödja nervhälsa, men mer forskning krävs för att bekräfta deras effekter och mekanismer.

Det publicerades också studier i Biomedicinsk forskning 2010 och 2011 som visade lejonmans påverkan på människor med minnesproblem och depression.

Det är dock viktigt att prata med din läkare och nutritionist innan du använder ett kosttillskott av lejonman.

Innehåll

Ingredienser:

Fermenterad lejonman (Hericium erinaceus) fruktkropp*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal).
*Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllninsmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Aktiva komponenter:
Förutom de bioaktiva ämnen, hericenoner och erinaciner, som fungerar som naturens näringsämne för neuronerna, innehåller svampen viktiga polysackarider såsom beta glukaner som har studerats för deras immunologiska aktivitet.

Hemligheten av denna svampformel ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Innehåll per 2 kapslar:
Ekologisk fermenterad lejonman (Hericium erinaceus) fruktkropp – 800mg
Varje kapsel innehåller ekologisk lejonman som har fermenterats under en längre period med Living Nutritions kefir-kombucha-metoden, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

1 recension av Living Nutrition Lion´s Mane för bättre fokus och minne 60 kapslar

 1. Niklas

  Jag provade detta efter att ha kämpat med utmattning. Två månader senare märkte jag att jag kunde återigen njuta av livet och göra enkla saker som att använda min telefon – något som var omöjligt efter utmattningen!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …