+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Organic Fermented Cordyceps 60 kapslar

449,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented Cordyceps

 • 900 mg fermenterad cordyceps svamp per dag
 • Traditionellt används för att ge energi
 • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttillskott
 • 100% fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Cordyceps kosttillskott bidrar till en bra fysisk prestation.

Cordyceps kosttillskott eller Cordyceps Sinensis (larvsvamp) tidigare kallades för ”kejsarens svamp” för dess egenskaper att höja energinivåer och stärka uthållighet.

Living Nutritions Cordyceps går igenom 3-4 veckors kefir-kombucha fermentering. Tack vare den unika metoden får man ett fullspektrum cordyceps tillskott  som är rikt på biotillgängliga aktiva ämnen, men även biotika, fibrer som verkar i synergi och tas lätt upp av kroppen. Med andra ord får man ett bra och snabbt resultat.

Aktiva komponenter i cordyceps tillskottet.

Cordyceps innehåller ett unikt ämne cordycepin, en speciell nukleosid förening som har en antiviral potential i studier. Lika som en annan nukleosid adenosine kan spela en positiv roll i energimetabolism och ämnesomsättning.

Living Nutrition Organic Fermented Cordyceps kapslar innehåller även enzymer för en ett bra upptag och bioaktiva komponenter som har närande egenskaper. Jäsningsprocessen aktiverar näringsämnen i cordyceps extrakt och förvandlar dem till en lättupptaglig form.

Fördelar med  fermenterat cordyceps kosttillskott:

 • 900mg fermenterad cordyceps svamp
 • Fermentering aktiverar svampens nyttiga komponenter bla cordycepin
 • Rik på antioxidanter, vilket kan bidra till att bromsa åldrandet av celler
 • Uppiggande kosttillskott som bidrar till vitalitet och mer energi
 • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttillskott
 • 100% fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

Vad är cordyceps bra för?

Cordyceps är en adaptogen svamp som har använts länge i kinesisk örtmedicin. Den hjälper vid återhämtning efter en långvarig stress. Svampen har en förmåga att stödja normala energinivåer, fysisk uthållighet och har en betydelse för ökning av syrekapaciteten, vilket gör det populär bland idrottare och fitnessentusiaster. Living Nutrition har också ett blandat tillskott av cordyceps och reishi kompletterade med lejonman i sitt sortiment.

Cordyceps och ATP produktion.

Svampen kan bidra till ökad produktion av ATP (adenosine triphosphate) som levererar energin till musklerna. Ökad ATP optimerar användning av syre vilket kan spela en stor roll för en bättre fysisk prestation.  Äldre personer kan använda denna när de upplever trötthet, muskelsvaghet och minskad sexlust.

Studier om Cordyceps Sinensis.

 • Studier i Japan och Kina som man hittar i Nationella Medicinska Biblioteket i USA uppmärksammar effekter av cordyceps sinensis på fysisk prestation och syrekapaciteten.
 • I enlighet med kinesiska forskare kan antioxidanter i cordyceps påverka cellernas åldrande och spridning av fria radikaler.
 • Det finns också studier om larvsvampens effekter på hjärthälsa och hjälper kroppen att hålla blodsockernivån i blodet.

Innehåll

Ingredienser:

Fermenterad cordyceps (Cordyceps militaris) fruktkropp*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal).
*Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Aktiva komponenter:
Cordyceps är en viktig källa till cordycepin, en speciell komponent av nukleosidtyp som har antiviral potential i forskning och kliniska studier. Liksom en annan nukleosid som kallas adenosin, kan den spela en positiv roll i energimetabolismen och hormonproduktionen.

Hemligheten av denna svampformel ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Den metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Innehåll per 2 kapslar:
Ekologisk fermenterad cordyceps (Cordyceps militaris) fruktkropp – 900mg
Varje kapsel innehåller ekologisk cordyceps som har fermenterats under en längre period med Living Nutritions kefir-kombucha-metoden, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Organic Fermented Cordyceps 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …