+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Organic Fermented Cordyceps 60 kapslar

449,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented Cordyceps

 • 900 mg fermenterad cordyceps-svamp per portion
 • Traditionell tonic för att återställa vitalitet och energi
 • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttilskott
 • 100% fermenterat, ekologisk, vegansk och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Cordyceps kosttillskott för fysisk prestation och energi

Cordyceps Sinensis (larvsvamp) tidigare kallades för ”kejsarens svamp” därför att man uppskattade dess bidrag till fysisk prestation och uthållighet.

Living Nutritions Cordyceps går igenom 3-4 veckors kefir-kombucha fermentering. Tack vare den unika metoden får man ett fullspektrum cordyceps kosttillskott rikt på goda bakterier, prebiotika, aminosyror och enzymer mm som verkar i synergi och tas lätt upp av kroppen. Utöver det skapar kefir-kombucha fermentering ett levande ekosystem som stödjer din energi och prestation.

Aktiva komponenter i Cordyceps tillskottet

Cordyceps innehåller ett unikt ämne cordycepin, en speciell nukleosid förening som anses ha en antiviral potential i kliniska studier. Lika som en annan nukleosid adenosine kan det spela en positiv roll i energimetabolism och hormonproduktion.

Living Nutrition’s Organic Fermented Cordyceps kapslar innehåller enzymer, aktiva sammansättningar, pro- och prebiotika som skapar en levande näring för din energi och prestation. Djup kefir kombucha fermentering aktiverar näringsämnen i cordyceps extrakt och förvandlar dem till en lättupptaglig form. Dessutom är produkten berikat med enzymer, antioxidanter, biotika och andra aktiva fytoämnen.

Vi har också en cordyceps och reishi kombination förstärkad med lejonman!

Fermenterad Cordyceps egenskaper

 • 900mg fermenterad cordyceps svamp
 • Fermentering aktiverar svampens nyttiga komponenter bla cordycepin
 • Rik på antioxidanter, kan bidra till att bromsa åldrandet av celler
 • Toniserande medel som bidrar till ökad vitalitet och energi
 • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttillskott
 • 100% fermenterat, ekologisk, vegansk och utan tillsatser

Vad är cordyceps bra för

Cordyceps är en adaptogen svamp som användes tusentals år i kinesisk medicin för att på ett naturligt sätt återställa energi efter perioder av långvarig stress. Det har en förmåga att stödja normalla energinivåer, fysisk uthållighet och för att hjälpa till att maximera syrekapaciteten, vilket uppskattas av idrottare och fitness entusiaster.

Cordyceps och ATP produktion

Svampen anses vara en livsmedel som kan bidra till ökad produktion av ATP (adenosine triphosphate) som levererar energin till muskler. Ökad ATP optimerar användning av syre vilket bidrar till bättre fysisk prestation. Dessutom tillskriver kinesisk medicin larvsvamp anti-aging potential. Äldre personer använde det traditionellt mot trötthet, muskelsvaghet och minskad sexlust.

 

Studier om Cordyceps Sinensis

 • Studier i Japan och Kina som man hittar i Nationella Medicinska Biblioteket i USA bevisar positiva effekter av cordyceps sinensis på fysisk prestation och syrekapaciteten.
 • I enlighet med kinesiska forskare  förhindrar antioxidanter i cordyceps cellernas åldrande och bekämpar fria radikaler.
 • Studier från Portugal, China och andra olika länder säger att cordyceps har antitumorala egenskaper
 • Det finns också bevis för larvsvamps positiva effekter på typ-2 diabetes och hjärthälsa samt antiinflammatoriska egenskaper.

Innehåll

Ingredienser:

Fermenterad cordyceps (Cordyceps militaris) fruktkropp*, fermenterad tapioka (kapsel)*.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Aktiva komponenter:
Cordyceps är en viktig källa till cordycepin, en speciell komponent av nukleosidtyp som har antiviral potential i forskning och kliniska studier. Liksom en annan nukleosid som kallas adenosin, kan den spela en positiv roll i energimetabolismen och hormonproduktionen.

Hemligheten av denna svampformel ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Den metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Innehåll per 2 kapslar:
Ekologisk fermenterad cordyceps (Cordyceps militaris) fruktkropp – 900mg
Varje kapsel innehåller ekologisk cordyceps som har fermenterats under en längre period med Living Nutritions kefir-kombucha-metoden, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen. Vi kapslar sedan in den i en organisk fermenterad tapiokakapsel, vilket gör den unikt 100% organisk inifrån och ut.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Organic Fermented Cordyceps 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …