+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Organic Fermented Reishi Spores 60 kapslar

449,00 kr

Living Nutrition

Fermented Reishi Spores

  • Hjälper till att stödja ett normalt immunsystem
  • Högre koncentration av aktiva triterpener än fruktkropp
  • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttillskott
  • 100% fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Fermented Reishi Spores kosttillskott för ett normalt immunförsvar.

Fermented Reishi Spores tillskottet tar Living Nutrition fram från den mest näringstäta delen av ekologisk reishi-svamp, vilket ger en bättre effekt för välbefinnande och kroppsförsvar. Dessutom tillämpar Living Nutrition kefir-kombucha fermentering av reishi sporer för att behålla svampens värdefulla ämnen och egenskaper.

Traditionellt betraktar man reishi som den bästa svampen för att stärka ”Qi”, eller livskraften. Den är effektiv på att stödja kroppens naturliga immunförsvar. Som en adaptogen bidrar reishi till att man hanterar stress och trötthet mer effektivt. Det är naturligt antiviralt och har en förmåga att  öka energi. Medan reishi-svampen, eller ”Lingzhi” på kinesiska, fortfarande är relativt okänd i västerländska kulturer, har denna svamp varit vördad i asiatisk örtpraxis i tusentals år och är en av de äldsta symbolerna för välbefinnande och långt liv.

Reishi Spores egenskaper:

  • 600mg Reishi Spores
  • Fullspektrum kosttillskott
  • Bioaktivt
  • Lättupptagligt
  • Bidrar till normalt immunförsvar och mentalt välmående

Varför välja ett fermenterat reishi pulver kosttillskott?

Den effektiva jäsningsmetoden är en nyckel till ett fullspektrum-kosttillskott som är rikt på biotika, prebiotika, enzymer, näringsämnen mm som tas lätt upp i kroppen. Tack vare kefir-kombucha fermenteringen behåller reishi sporer sina välgörande egenskaper för hälsan och ger en snabb effekt.

Innehåll

Ingredienser:

Fermenterade reishi (Ganoderma lucidum) sporer*, fermenterad tapioka (kapsel)*.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.
Aktiva komponenter:
Reishi innehåller mängder av polysackarider (med fruktkroppen som innehåller cirka 41 % beta-glukaner) och triterpenoidföreningar. Reishi-sporen innehåller upp till 300 % mer triterpener än fruktkroppen.
Hemligheten av denna svampformel ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Den metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framtaget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Innehåll per 2 kapslar:
Ekologisk fermenterade reishi (Ganoderma lucidum) sporer – 600mg
Varje kapsel innehåller ekologisk reishi-sporer som fermenterats under en längre period med Living Nutritions kefir-kombucha-metoden, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Organic Fermented Reishi Spores 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …