+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Organic Fermented Reishi Spores 60 kapslar

449,00 kr

Living Nutrition

Fermented Reishi Spores

  • Stödjer ett normalt immunförsvar
  • Högre koncentration av aktiva triterpener än fruktkropp
  • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttillskott
  • 100% fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Fermented Reishi Spores kapslar bidrar till ett normalt fungerande immunförsvar.

Fermented Reishi Spores tillskottet från Living Nutrition är gjort av den mest näringstäta delen av ekologisk reishi svamp. Dessutom tillämpar Living Nutrition kefir-kombucha fermentering av reishi sporer för att behålla svampens värdefulla ämnen och unika egenskaper. Reishi kan verka både uppiggande och lugnande efter kroppens behov.

Traditionellt betraktar man reishi som den bästa svampen för att stödja ”Qi”, eller livskraften. Den är effektiv att stödja kroppens naturliga immunförsvar. Reishi är en adaptogen svamp och bidrar till att kroppen hanterar stress och trötthet mer effektivt. Medan reishi svampen, eller ”Lingzhi” på kinesiska, fortfarande är relativt okänd i västerländska kulturer, har denna svamp varit vördad i asiatisk örtpraxis i tusentals år och är en av de äldsta symbolerna för välbefinnande och långt liv.

Fermented Reishi Spores fördelar:

  • 600mg av reishi sporer
  • Fullspektrum kosttillskott
  • Biotillgängligt
  • Lättupptagligt
  • Bidrar till normalt immunförsvar och mentalt välmående

Varför köpa reishi svamp i en fermenterad form?

Genom fermentering blir reishi svamp mer lättupptaglig och nyttig. Den kefir-kombucha jäsningsmetoden skapar ett fullspektrum kosttillskott som är rikt på biotika, prebiotika (fibrer), enzymer, näringsämnen mm som lätt tas upp i kroppen. Under processen behåller reishi sporer sina välgörande egenskaper och ger mer effekt på immunsystemet.

Innehåll

Ingredienser:

Fermenterade reishi (Ganoderma lucidum) sporer*, fermenterad tapioka (kapsel)*.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.
Aktiva komponenter:
Reishi innehåller mängder av polysackarider (med fruktkroppen som innehåller cirka 41 % beta-glukaner) och triterpenoidföreningar. Reishi-sporen innehåller upp till 300 % mer triterpener än fruktkroppen.
Hemligheten av denna svampformel ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Den metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framtaget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Innehåll per 2 kapslar:
Ekologisk fermenterade reishi (Ganoderma lucidum) sporer – 600mg
Varje kapsel innehåller ekologisk reishi-sporer som fermenterats under en längre period med Living Nutritions kefir-kombucha metoden, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Höga doser av reishi har en blodförtunnande effekt och bör undvikas av personer med vissa blödningsrubbningar, trombocytopeni (koaguleringsproblem), två veckor innan operation samt de som tar medicin mot högt blodtryck samt antikoagulerande och blodförtunnande medicin.

Reishi verkar kunna förvärra lågt blodtryck hos dem som har problem med det.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Organic Fermented Reishi Spores 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …