+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Organic Fermented Myco Blend 60 kapslar

449,00 kr

Living Nutrition

Myco Blend

  • Terapeutiska svamp
  • För balanserat försvar och energi
  • Har ett högt upptag

I lager

Beskrivning

Fullspektrum kosttillskott med medicinska svampar lejonman, reishi och cordyceps.

Fermented Myco Blend är ett fullspektrum kosttillskott som innehåller en mix av fermenterade fruktkroppar och sporer från näringsrika medicinalsvampar: cordyceps, reishi-sporer och lejonman. Living Nutritions Myco Blend är ett resultat av 3-4 veckors kefir-kombucha fermentering. Tack vare den unika metoden får man ett 100% levande ekosystem rikt på probiotika, prebiotika, aminosyror, enzymer, näringsämnen mm som verkar i en naturlig synergi.

Myco Blend tillskottet främjär din fysiska energi och välmående, ger ett effektivt skydd från stress. Cordyceps och reishi används ofta tillsammans i traditionell kinesisk medicin, särskilt när det är extra press på energiresurserna. Dessa två adaptogena medicinalsvampar i synergi med lejonman blir en boost av antioxidanter för skarpare fokus och koncentration.

Lion´s mane (igelkottaggsvamp) är en känd naturlig nootropika som kan bidra till bättre minne och fokus, kan främja kognitiv förmåga.

Cordyceps är en adaptogen svamp högt uppskattad inom kinesisk traditionell medicin, det bidrar till hälsosamt immunförsvar och vitalitet.

Reishi sporar används för många skal, bland annat kan de främja kärlhälsa och hjälpa balansera kolesterol.

Myco Blends egenskaper:

  • Fullspektrum kosttillskott
  • 800 mg av medicinska svampar
  • För en normal immunförsvar, energinivå och balans i kroppen
  • Högre upptag och biotillgänglighet av medicinska svampar  jämfört med ”vanligt” kosttillskott
  • 100% ekologisk, fermenterat, vegansk och utan tillsatser

Varför välja ett fermenterat medicinalsvampar kosttillskott?

Det är särskilt viktigt att fermentera medicinska svampar därför att de innehåller massa näringsämnen som är dock svåra att ta up. Syrning förvandlar näringsämnena till en lättupptaglig form. Living Nutrition tillämpar den effektiva och tidskrävande kefir-kombucha-fermenteringen. Metoden ger ett fullspektrum-kosttillskott som är rikt på nyttiga biotika, prebiotika, peptider och enzymer som är nyttiga för individens mikrobiota.

Innehåll

Ingredienser:

Fermenterad cordyceps (Cordyceps militaris) fruktkropp*, fermenterad lejonman (Hericium erinaceus) fruktkropp*, fermenterade reishi (Ganoderma lucidum) sporer*, fermenterad tapioka (kapsel)*.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.
Aktiva komponenter:
Cordyceps har en särskilt hög speciell nukleosidförening som kallas cordycepin, som har studerats för dess antivirala och biokemiska effekter. Lion’s mane är den främsta medicinska svampen för fokus och mental prestation och rik på viktiga neurotrofa föreningar som hericenon och erinacin. Reishi har ett välkänt brett utbud av fördelar på grund av dess rika innehåll av beta-glukaner och triterpenoidföreningar. Reishi-sporen innehåller upp till 300 % mer triterpener än fruktkroppen.

Hemligheten av denna svampformel ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

 

Innehåll per 2 kapslar:
Ekologisk fermenterad cordyceps (Cordyceps militaris) fruktkropp – 300mg
Ekologisk fermenterad lejonman (Hericium erinaceus) fruktkropp – 300mg
Ekologiska fermenterade reishi (Ganoderma lucidum) sporer – 200mg

Varje kapsel innehåller ekologisk cordyceps som har fermenterats under en längre period med Living Nutritions kefir-kombucha-metoden, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen. Vi kapslar sedan in den i en organisk fermenterad tapiokakapsel, vilket gör den unikt 100% organisk inifrån och ut.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Organic Fermented Myco Blend 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …