+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Organic Fermented Myco Blend 60 kapslar

449,00 kr

Living Nutrition

Myco Blend

  • Terapeutiska svampar
  • För ett balanserat kroppsförsvar och energi
  • Har ett högt upptag

Slut i lager

Beskrivning

Fullspektrum kosttillskott med kinesiska svampar lejonman, reishi och cordyceps.

Kosttillskott med medicinala svampar från Living Nutrition är ett fullspektrum tillskott. Myco Blend innehåller en blandning av fermenterade fruktkroppar och sporer från näringsrika kinesiska svampar: cordyceps, reishi-sporer och lejonman.

Myco Blend tillskottet bidrar till att upprätthålla fysisk energi och välmående, ger ett effektivt stöd vid stress. Cordyceps och reishi används ofta tillsammans i traditionell kinesisk örtmedicin, särskilt när det är extra press på energiresurserna. Dessa två adaptogena svampar i synergi med lejonman tillhandahåller antioxidanter som spelar en roll för ett skarpare fokus och koncentration.

Lion´s mane (igelkottaggsvamp) är en känd svamp som bidrar till normalt fungerande minne, fokus och kognitiv förmåga.

Cordyceps är en adaptogen svamp,  högt uppskattad inom kinesisk traditionell örtmedicin, den bidrar till ett hälsosamt immunförsvar och vitalitet.

Reishi sporer används för att stödja immunförsvaret men har även betydelse för kärlhälsa, verkar blodförtunnande och hjälper att balansera kolesterol.

Living Nutritions Myco Blend är ett resultat av 3-4 veckors kefir-kombucha fermentering. Tack vare den unika metoden får man ett fullspektrum tillskott rikt på aminosyror, enzymer, peptider mm som verkar i en naturlig synergi.

Myco Blends egenskaper:

  • Fullspektrum kosttillskott
  • 800 mg av adaptogena svampar
  • Bidrar till ett normal immunförsvar, energinivåer och balans i kroppen
  • Högre upptag och biotillgänglighet jämfört med ”vanligt” kosttillskott
  • 100% ekologiskt, fermenterat, veganskt och utan tillsatser

Varför välja fermenterat kosttillskott med medicinala svampar?

Det är särskilt viktigt att fermentera adaptogena svampar därför att de innehåller massa näringsämnen som är svåra att ta upp. Jäsningen förvandlar näringsämnena till en biotllgänglig form. Living Nutrition tillämpar den effektiva och tidskrävande kefir-kombucha fermenteringen. Metoden ger ett fullspektrum kosttillskott som är rikt på nyttiga föreningar, peptider och enzymer som är nyttiga för individens tarmflora.

Innehåll

Ingredienser:

Fermenterad cordyceps (Cordyceps militaris) fruktkropp*, fermenterad lejonman (Hericium erinaceus) fruktkropp*, fermenterade reishi (Ganoderma lucidum) sporer*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal).
*Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Aktiva komponenter:
Cordyceps har en särskilt hög speciell nukleosidförening som kallas cordycepin, som har studerats för dess antivirala och biokemiska effekter. Lion’s mane är den främsta medicinska svampen för fokus och mental prestation och rik på viktiga neurotrofa föreningar som hericenon och erinacin. Reishi har ett välkänt brett utbud av fördelar på grund av dess rika innehåll av beta-glukaner och triterpenoidföreningar. Reishi-sporen innehåller upp till 300 % mer triterpener än fruktkroppen.

Hemligheten av denna svampformel ligger i den speciella kefir-kombucha ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Innehåll per 2 kapslar:
Ekologisk fermenterad cordyceps (Cordyceps militaris) fruktkropp – 300mg
Ekologisk fermenterad lejonman (Hericium erinaceus) fruktkropp – 300mg
Ekologiska fermenterade reishi (Ganoderma lucidum) sporer – 200mg

Varje kapsel innehåller ekologisk cordyceps som har fermenterats under en längre period med Living Nutritions kefir-kombucha-metoden, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Organic Fermented Myco Blend 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …