+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition fermenterad citronmeliss 60 kapslar

329,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented Lemon Balm

  • Mot stress och oro, lugnande
  • Bidrar till hälsosam sömn och återhämtning
  • Rik på rosmarinsyra, oleanolsyra och ursolsyra

betalning leverans

veganskt ekologiskt kosttillskott

I lager

Beskrivning

Fermenterad citronmeliss är ett kosttillskott som hjälper när stressen kommer.

Fermenterad citronmeliss är en väldoftande ört som tillhör mintfamiljen, med liknande karminativa egenskaper. Living Nutritions ekologiska citronmeliss tillskott är perfekt för att lugna nerver och ångest, samt med svårigheter att somna under krävande perioder.

Växten kan också vara lämplig när stressen ökar och man blir orolig i magen. Örten hjälper till att lugna vävnaderna och stödjer matsmältningen.

helig basilika adaptogen

 

Vad är fermenterad citronmeliss bra för?

Citronmeliss har varit känd som en nyttig medicinalväxt i över 2 000 år. Örten har lugnande egenskaper och kognitiv funktion i många antika kulturer, stödjer klarhet  och har en upplyftande förmåga.

Den hjälper till att stödja inre balans och frid, och har därför traditionellt använts för att lugna nervsystemet, en av de primära örterna och har fått namn ”livselixir”.

Fermenterad citronmeliss är rik på värdefulla näringsämnen som snabbt tas upp av kroppen, enzymer och är fullspektrum kosttillskott.

Fördelar med Living Nutrition Organic Fermented Lemon Balm:

  • Fullspektrum.
  • Innehåller rosmarinsyra.
  • Bidrar till normal matsmältning.
  • Stödjer under krävande perioder, verkar lugnande.
  • 500 mg citronmeliss per daglig dos.

Varför välja fermenterad citronmeliss?

Fermenteringen med Living Nutritions kefir-kombucha metoden ger ett fullspektrum kosttillskott som är lättupptagligt. Efter flera veckors jäsning får man ett 100% fermenterat tillskott som består av naturlig biotika, enzymer, aktiva näringsämnen och prebiotika, mm.

Denna bio-mångfald av mikroorganismer är framtagna helt naturligt, är redo för upptag och skonsamma för individens mikrobiota. Dessutom går det tryggt att använda av allergiker.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar: fermenterad ekologisk citronmeliss (Melissa officinalis) blad 500 mg. Varje kapsel innehåller ekologisk citronmeliss som har genomgått en äkta fermenteringsprocess under en längre period, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Ingredienser: lättupptaglig fermenterad ekologisk citronmeliss (Melissa officinalis) blad, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal). Inga tillsatser. *Certifierade ekologiska ingredienser.

Aktiva komponenter: rosmarinsyra, oleanolsyra och ursolsyra är några av de viktigaste aktiva komponenterna i citronmeliss. Forskning har undersökt effekterna av dessa ämnen för att minska den excitatoriska aktiviteten hos neurotransmittorer i hjärnan, särskilt GABA.

Hemligheten bakom Living Nutritions citronmeliss ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Den metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

 

Dosering

Vuxna:

Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition fermenterad citronmeliss 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …