+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Kef-Flamex 60 kapslar

379,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented Kef-Flamex

  • Fullspektrum kosttillskott med 4 kraftfulla antioxidanter
  • Stödjer kroppen vid aktiv livsstil
  • För hälsosamma leder
  • Bidrar till den normala fysiska prestationen

I lager

Beskrivning

Kosttillskott för leder och muskler.

Kef-flamex kosttillskott för leder är framtagen genom den 100% äkta fermenteringsprocessen. Denna metod skapar ett bioaktivt komplex av välkända örter: gurkmeja, rosmarin, grönt te och reishi-sporer. Tillsammans bidrar dessa ämnen effektivt till den optimala fysiska funktionaliteten. Dessa traditionella örter har en lång historia inom örtmedicin för holistiskt stöd av hälsan, hög uthållighet under fysiska ansträngningar och välbefinnandet hos kroppens leder och vävnader.

Naturligt tillskott för fysisk aktivitet.

Gurkmeja och reishi-sporer är favoriter inom traditionell kinesisk örtmedicin för att hålla vävnader och leder smidiga vilket är viktigt när man vill leva en aktiv livsstil. Grönt te och rosmarin ger energi och fungerar uppiggande, tillför viktiga antioxidanter för att stödja fysisk prestation.

Living Nutritions ekologiska kefir-kombucha fermenterade Kef-Flamex tillskott innehåller flera bioaktiva näringsämnen, enzymer, biotika dvs ett helt fullspektruminnehåll som lätt tas upp av kroppen för att effektivt stödja under fysisk ansträngande tider.

Kef-flamex egenskaper:

  • 600mg Kef-Flamex-komplex per portion
  • Med viktiga antioxidantrika näringsämnen
  • Stödjer hälsosam fysisk funktionalitet
  • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttillskott
  • 100% fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

Varför välja ett fermenterat kef-flamex kosttillskott för leder?

Living Nutrition tillämpar den effektiva fermenteringsmetoden som kombinerar två kända jäsningsprocesser; kefir och kombucha. Denna kombinationen aktiverar och utnyttjar mest effektivt alla kraftfulla ämnen som finns i örterna i kef-flamex tillskott. Som resultat får man ett fullspektrum ekologiskt tillskott som är lätt att ta upp, ger ett snabbare resultat och är berikat med enzymer, biotika och näringsämnen. Dessutom förvandlas potentiella allergener i peptider och aminosyror under jäsningsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:

Ekologisk fermenterad gurkmeja (Curcuma longa) rot – 150mg
Ekologisk fermenterad rosmarin (Salvia rosmarinus) blad – 150mg
Ekologiskt fermenterat grönt te (Camelia sinensis) blad – 150mg
Ekologiska fermenterade reishi (Ganoderma lucidum) sporer – 150mg

Varje kapsel innehåller ett lättupptagligt örtkomplex som har genomgått en äkta fermenteringsprocess under en längre period, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen. Sedan kapslas den i en ekologisk och även fermenterad tapiokakapsel.

Ingredienser:

lättupptaglig fermenterad gurkmeja (Curcuma longa) rot*, fermenterad rosmarin (Salvia rosmarinus) blad*, fermenterat grönt te (Camelia sinensis) blad*, fermenterade reishi (Ganoderma lucidum) sporer*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal). Inga tillsatser.
*Certifierade ekologiska ingredienser
Inga tillsatser. Ekologiskt på in och utsida.

 

Aktiva komponenter:

– Rosmarin innehåller fenolsyror som rosmarinsyra, betulinsyra, samt en klass av triterpener, som den har gemensamt med reishi-sporer.
– Faktum är att reishi-sporer är 300 % högre i triterpener än fruktkroppen, vilket gör detta till en potent form av denna populära medicinska svamp.
– Gurkmeja är rik på flera nyckelämnen, varav den viktigaste – tetrahydrocurcumin.
– Grönt te innehåller en viktig aktiv flavonoid som kallas epigallocatechin gallate som är en stark antioxidant.

Hemligheten bakom Living Nutritions kosttilskott ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Den metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektrum nnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat.
Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Kef-Flamex 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …