+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Your Flora Family 60 kapslar

329,00 kr

Living Nutrition

Your Flora Family

 • Symbiotika för hela familjen, inklusive barn
 • Upprätthåller en normalt fungerande matsmältningsorgan
 • Kan användas som ett pulver för att enkelt blandas i mat
 • Komplett levande ekosystem
 • Fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Probiotika och prebiotika för barn och vuxna.

Your Flora Family är ett symbiotiskt kosttillskott för mag- och tarmhälsa som alla i familjen kan använda. Your Flora Family är baserad på den unika fermenteringsperioden Living Culture Symbiotic™ som ger ett komplett ekosystem av levande probiotika, prebiotika, enzymer, aminosyror, mm. Symbiotika har naturligt skapade koloniserande egenskaper. Alla viktiga komponenter lever i symbios för att upprätthålla ett normalt fungerande matsmältningsorgan.

Det är en 100% ekologisk symbiotika utan tillsatser som kompletterar familjens dagliga mat för att stödja en frisk mikrobiota.

Tryggt probiotiskt kosttillskott för vuxna och barn:

 • Effektivt kosttillskott som passar hela familjen, inklusive barn
 • Upprätthåller tarmsystemet
 • Går att öppna kapseln och använda som pulver för att enkelt blanda med mat
 • Har ett högt upptag
 • Rikt på probiotika, prebiotika, enzymer, peptider, aminosyror, mm
 • Fermenterat, ekologiskt, veganvänligt och utan tillsatser

Så fungerar Your Flora Family symbiotiskt tillskott-

Den symbiotiska grunden ligger i kefir-kombucha fermenterade och grodda ekologiska sojabönor, den perfekta maten för att odla över 100 arter av nyttiga mikroorganismer med en stor mångfald av stammar som lever i symbios. Dessutom ingår även ekologiska banan och baobab, som man rekommenderas som ett skonsamt livsmedel för barn. Eftersom de också är naturligt söta gillar barn detta tillskott. Det är lätt att lägga till i mat och dryck, om man skulle vilja öppna kapseln.

Mer än bara mjölksyrabakterier för barn

Istället för miljarder av labframtagna och några få tillsatta bakteriestammar får man ett varierande och komplett ekosystem som är högupptagligt och anpassningsbart för individens mikrobiota. Dessutom förvandlas potentiella allergener i peptider och aminosyror under fermenteringen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Your Flora-serien är bekväm och förvaras lätt utan att behöva kylas. När man är på semestern eller på jobbet är det, det perfekta levande symbiotiska kosttillskottet som man inte behöver förvara i kylen.

Innehåll

Ingredienser:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, ingefära (Zingiber officinale) rot*, gurkmeja (Curcuma longa) rot*, fermenterad tapioka (kapsel)*. *Certifierade ekologiska ingredienser. Living Culture Symbiotic ™ är ett registrerat varumärke av Living Planet Ltd. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägsen probiotika. Den metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ stammar av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora.

 

Innehåll per 2 kapslar:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg

Ekologisk ingefära (Zingiber officinale)rot – 200mg

Ekologisk gurkmeja (Curcuma longa) rot – 200mg

Your Flora Family är en levande synergi av nyttiga bakterier, enzymer, näringsämnen och örter som skapas naturligt under den effektiva kefir-kombucha jäsningsprocessen, och noggrant frystorkat för att bevara alla unika näringsämnen. 100% ekologisk inifrån och ut.

Dosering

Vuxna:

Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Barn i åldern 3-12: ta 1 kapsel om dagen med mat. Kapslarna kan öppnas och blandas i mat eller dryck. Din Flora Family har en söt kexliknande smak och kan tömmas direkt i munnen. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Your Flora Family 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …