+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Your Flora Family 60 kapslar

329,00 kr

Living Nutrition

Your Flora Family

 • Milt kosttillskott som passar hela familjen, inklusive barn
 • Upprätthåller en normalt fungerande matsmältningsorgan
 • Kan användas som ett pulver för att enkelt blandas i mat
 • Komplett ekosystem-symbiotika
 • Fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Your Flora Family – symbiotiskt kosttillskott för hela familjens tarmflora.

Your Flora Family är ett kosttillskott för mag- och tarmhälsa som alla i familjen kan använda. Det är en 100% ekologisk produkt utan tillsatser som kompletterar familjens dagliga mat för att stödja individers friska mikrobiota. Your Flora Family är baserad på den unika metoden av fermentering Living Culture Symbiotic™ som ger ett komplett ekosystem av mikrober, prebiotika, enzymer, aminosyror, koloniserande faktorer och andra komponenter för att upprätthålla en normalt fungerande matsmältningaorgan.

Mycket mer än probiotiskt kosttillskott för vuxna och barn.

 • Effektivt kosttillskott som passar hela familjen, inklusive barn
 • Tryggt för att upprätthålla tarmhälsa
 • Går att använda som ett pulver för att enkelt blanda med mat
 • Har ett högt upptag
 • Rikt på probiotika, prebiotika, enzymer, peptider, aminosyror, mm
 • Fermenterat, ekologiskt, veganvänligt och utan tillsatser

Så fungerar Your Flora Family symbiotiskt tillskott.

Den symbiotiska grunden ligger i kefir-kombucha fermenterade och grodda ekologiska sojabönor, den perfekta maten för att odla över 100 arter av nyttiga mikroorganismer med en stor mångfald av stammar som lever i symbios. Dessutom ingår det även ekologiska banan och baobab, som man rekommenderar som ett skonsamt livsmedel för barn att smälta. Eftersom de är också naturligt söta gillar barn detta tillskott. Det är lätt att lägga till i mat och dryck, om man skulle vilja öppna kapseln.

Ekosystem VS probiotika.

Istället för miljarder av lab-framtagna och några få tillsatta bakteriestammar får man ett varierande och komplett ekosystem som är högtupptagligt och anpassningsbart för individens mikrobiota. Dessutom förvandlas potentiella allergener i peptider och aminosyror under jäsningsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Your Flora-serien är bekväm och förvaras lätt utan att behöva kylas. När man är på semestern eller på jobbet är det det perfekta levande symbiotiska kosttillskottet som man inte behöver att förvara i kylen.

Innehåll

Ingredienser:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, ingefära (Zingiber officinale) rot*, gurkmeja (Curcuma longa) rot*, fermenterad tapioka (kapsel)*. *Certifierade ekologiska ingredienser. Living Culture Symbiotic ™ är ett registrerat varumärke av Living Planet Ltd. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägsen probiotika. Den metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ stammar av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora.

 

Innehåll per 2 kapslar:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg

Ekologisk ingefära (Zingiber officinale)rot – 200mg

Ekologisk gurkmeja (Curcuma longa) rot – 200mg

Your Flora Family är en levande synergi av nyttiga bakterier, enzymer, näringsämnen och örter som skapas naturligt under den effektiva kefir-kombucha jäsningsprocessen, och noggrant frystorkat för att bevara alla unika näringsämnen. 100% ekologisk inifrån och ut.

Dosering

Vuxna:

Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Barn i åldern 3-12: ta 1 kapsel om dagen med mat. Kapslarna kan öppnas och blandas i mat eller dryck. Din Flora Family har en söt kexliknande smak och kan tömmas direkt i munnen. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Your Flora Family 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …