+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Your Flora Regenesis 60 kapslar

329,00 kr

Living Nutritiion

Your Flora Regenesis

  • Symbiotiskt kosttillskott med 100+ stammar av goda bakterier
  • Hjälper att återskapa tarmfloran
  • Fibrer, enzymer, näring, mm
  • Fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Symbiotiskt kosttillskott för återhämtning av tarmflora.

Your Flora Regenesis är ett symbiotiskt kosttillskott som bidrar till att tarmen regenererar och återskapar sin bakterieflora efter olika kurer eller magbesvär exempelvis dysbiosLiving Nutrition har utvecklat det effektiva tillskottet för magen och tarmen genom att tillämpa en månads fermentering av ekologiska örter. Som resultat får man ett komplett ekosystem som består av levande probiotika, prebiotika, enzymer, aminosyror mm. Tillskottet har koloniserande förmåga, ge näring till din unika tarmflora samt stödja matsmältning och metabolism.

När du vill återställa tarmfloran men probiotika inte hjälper.

Brist på tarmbakterier efter en antibiotikakur kan leda till bakteriell obalans och obehag. Your Flora Regenesis tillskottet innehåller en blandning av örter (kronärtskocka och cikoria) och kefir-kombucha fermenterade ekologiska sojabönor. Under jäsningen får man över 100 olika bakteriestammar som lever i symbios. Kronärtskocka och cikoria är rika på den prebiotiska fibern inulin och spelar en viktigt roll för bakterierns överlevnad. Tarmen absorberar inte denna fiber utan ger istället en näringskälla för din mikroflora att växa.

Kronärtskocka innehåller ett överflöd av antioxidanter och fyto-näringsämnen som ger den dess rykte om att vara både ett levervänligt livsmedel och en av naturens mest näringstäta vegetabiliska livsmedel.

Kronärtskocka och cikoria tillsammans med probiotika från fermenterade sojabönor stödjer återpopulationen eller ”regenesis” av mag-tarmkanalen. Antibiotikakur kan leda till bakteriell obalans och obehag. Dessa två örter har en positiv påverka på Pitta och Kapha doshas. I Ayurveda anses tarmen vara vårt immunförsvars hem därför är det viktigt att ha den i balans.

Your Flora Regenesis egenskaper:

  • Innehåller prebiotika från kronärtskocka och cikoria
  • Kompletterar kost vid dysbakterios eller bristfällig tarmflora
  • Innehåller 100+ bakteriestammar och andra komponenter som lever i symbios
  • Fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

Varför välja symbiotika istället för bara probiotika?

Living Nutritions symbiotika så kallad Living Culture Symbiotic™ tillhandahåller 100+ arter av nyttiga mikroorganismer med en stor mångfald av stammar som lever i symbios.

Istället för miljarder av labframtagna och några få tillsatta bakteriestammar får man ett varierande och komplett ekosystem. Symbiotika är lättupptaglig och anpassningsbar för individens mikrobiota. Dessutom neutraliseras potentiella allergener under jäsningsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Your Flora serien är bekväm och lätt att förvara utan kylskåp. Denna levande symbiotika är perfekt att ta med till jobbet, på semestern eller under reseperioder. Regenesis är speciellt utformad för att hjälpa till att regenerera matsmältningsmiljön.

Innehåll

Ingredienser:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, kronärtskocka (Cynara scolymus) blad*, organisk cikoriarot (Cichorium intybus)*, fermenterad tapioka (kapsel)*.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Living Culture Symbiotic ™ är ett registrerat varumärke av Living Planet Ltd.
Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägset probiotika. Metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ stammar av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora.

Innehåll per 2 kapslar:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg
Ekologisk kronärtskocka (Cynara scolymus) blad – 200mg
Ekologisk cikoriarot (Cichorium intybus) – 200mg

Your Flora Regenesis är en levande synergi av nyttiga bakterier, enzymer, näringsämnen och örter som skapas naturligt under den effektiva kefir-kombucha jäsningsprocessen, och noggrant frystorkat för att bevara alla unika näringsämnen.
100% ekologisk inifrån och ut.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Om du behöver större stöd, till exempel efter en antibiotikakur, kan du öka dosen till 2 kapslar två gånger om dagen.

Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena. Regenesis kan kombineras med andra Living Nutritions produkter. Regenesis har en mycket stark smak och vi rekommenderar att du inte öppnar kapslarna för att strö över maten.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Your Flora Regenesis 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …