+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Your Flora Terrain 60 kapslar

369,00 kr

Living Nutrition

Your Flora Terrrain

  • Effektiv mot halsbränna
  • Innehåller ekologisk aloe vera och hala alm
  • Slemskyddande för att stödja tarmslemhinnan
  • Symbiotika med mängder av bakteriestammar, prebiotika, enzymer, mm
  • Fermenterat, veganskt och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Fermenterat kosttillskott med symbiotiska komponenter mot halsbränna och sura uppstötningar.

Your Flora Terrain kosttillskott hjälper bra mot halsbränna och sura uppstötningar. Det består av unika blandningen av ekologiska örter hala alm bark och aloe vera samt kefir-kombucha fermenterade ekologiska sojabönor. Dessa bidrar bäst till att balansera magsyra och lugna en irriterad mag-tarmkanal. Efter flera veckor av fermentering får man ett komplett symbiotiskt tillskott som består av mikrober, prebiotika, aminosyror, peptider. Symbiotika har koloniserande egenskaper och näringsrika ämnen som är väsentliga för ditt unika mikrobiom. Tack vare sina kylande och mjukgörande egenskaper stödjer hala alm och aloe vera den normala tarmfunktionen.

Ur kinesisk örtmedicinskt (TCM) perspektiv, när överskott av yang eller ”värme” i kroppen orsakas av modern stress, kan det leda till en störd tarmslemhinnan och därmed tarmhälsan blir sämre. Lösningen är att återställa den inre ’terrängen’ eller med andra ord ens friska mikrobiota. Utöver sina lugnande egenskaper producerar både hala alm och aloe vera växtslem, vilket hjälper till att skydda den ömtåliga tarmslemhinnan och återställa dess normala funktion. Lämplig för en överaktiv ”pittasmältning”.

Your Flora Terrain egenskaper:

  • Symbiotika mot halsbränna och sura uppstötningar ”kall” matsmältning
  • Innehåller ekologiska hala alm och aloe vera
  • Skyddar tarmslemhinnan
  • Har ett högt upptag med snabbt resultat
  • Fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

Varför symbiotika?

Living Nutritions symbiotika, Living Culture Symbiotic™, tillhandahåller 100+ arter av nyttiga mikroorganismer med en stor mångfald av stammar som lever i symbios. Istället för miljarder av lab-framtagna och några få tillsatta bakteriestammar får man ett varierande och komplett ekosystem som är lättupptagligt,  anpassningsbart för individens mikrobiota och bakterier överlever för att börja snabbt kolonisera sig i tarmen. Dessutom förvandlas potentiella allergener i peptider och aminosyror under fermenteringen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Den kompletta Your Flora-serien är lätt att förvara i hemstemperatur, denna levande symbiotikum är perfekt att ta med till jobbet, på semestern eller under reseperioder.

Innehåll

Ingredienser:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, aloe vera (Aloe barbadensis) blad, hala alm (Ulmus fulva) bark*, fermenterad tapioka (kapsel)*.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Living Culture Symbiotic ™ är ett registrerat varumärke av Living Planet Ltd.
Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägset probiotika. Metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ stammar av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora.

Innehåll per 2 kapslar:
Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg
Ekologisk hal alm (Ulmus fulva) bark – 200mg
Ekologisk aloe vera (Aloe barbadensis) blad – 200mg

Your Flora Terrain är en levande synergi av nyttiga bakterier, enzymer, näringsämnen och örter som skapas naturligt under den effektiva kefir-kombucha jäsningsprocessen, och noggrant frystorkat för att bevara alla unika näringsämnen.
100% ekologisk inifrån och ut.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Om du behöver större stöd, till exempel efter en antibiotikakur, kan du öka dosen till 2 kapslar två gånger om dagen. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Your Flora Terrain 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …