+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Your Flora Terrain 60 kapslar

369,00 kr

Living Nutrition

Your Flora Terrrain

  • Vid halsbränna och sura uppstöttningar
  • Symbiotika med 100+ bakteriestammar, prebiotika, enzymer, mm
  • Innehåller ekologisk aloe vera och hala alm
  • Slemskyddande växter för att stödja tarmslemhinnan
  • Fermenterat, veganskt och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Your Flora Terrain, symbiotiskt kosttillskott vid halsbränna och sura uppstötningar.

Your Flora Terrain kosttillskott är ett naturligt stöd vid halsbränna och sura uppstötningar men även symtom av läckande tarm. Tillskottet innehåller en unik blandning av ekologiska örter hala alm bark och aloe vera som är utmärk prebiotika samt kefir-kombucha fermenterade ekologiska sojabönor som skapar 100+ nyttiga bakteriestammar. Tillsammans bidrar de att balansera magsyran och lugna en irriterad mag-tarmkanal.

Denna symbiotika för magen skapar Living Nutrition genom fyra veckor av fermentering. Det blir ett komplett symbiotiskt tillskott som består av levande probiotika, prebiotika (fibrer för probiotika), enzymer, aminosyror, peptider, näring, mm. Symbiotika har koloniserande egenskaper och näringsrika ämnen som är väsentliga för din unika tarmflora. Tack vare sina kylande och mjukgörande egenskaper stödjer hala alm och aloe vera den normala tarmfunktionen.

Naturligt stöd för läckande tarm.

Ur kinesisk örtmedicinskt (TCM) perspektiv, när överskott av yang eller ”värme” i kroppen orsakas av modern stress, kan det leda till en störd tarmslemhinnan och därmed blir tarmhälsan sämre. Lösningen är att återställa den inre ’terrängen’ eller med andra ord den friska mikrobiotan. Utöver sina lugnande egenskaper producerar både hala alm och aloe vera växtslem, vilket hjälper till att skydda den ömtåliga tarmslemhinnan och återställa dess normala funktion.

Your Flora Terrain egenskaper:

  • Symbiotika mot halsbränna, sura uppstötningar och läckande tarm
  • Innehåller ekologiska hala alm och aloe vera
  • Bidrar till tarmslemhinnans normala funktion
  • Har ett högt upptag för ett tydlig effekt
  • Fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

Hur hjälper probiotika mot halsbränna och sura uppstötningar?

Living Nutritions  Living Culture Symbiotic™ tillhandahåller 100+ arter av nyttiga mikroorganismer med en stor mångfald av stammar som lever i symbios. Istället för miljarder av labframtagna och några få tillsatta bakteriestammar får man ett varierande och levande ekosystem. Det är anpassningsbart för individens mikrobiota. Det betyder att bakterier i varje kapsel lever i symbios, överlever i matstrupen och sen att börjar snabbt kolonisera sig i tarmen.

Dessutom förvandlas potentiella allergener till peptider och aminosyror under fermenteringen vilket gör symbiotikan trygg att använda för allergiker. Your Flora serien är lätt att förvara i rumstemperatur, denna levande symbiotika är perfekt att ta med till jobbet, på semestern eller under reseperioder.

Innehåll

Ingredienser:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, aloe vera (Aloe barbadensis) blad, hala alm (Ulmus fulva) bark*, fermenterad tapioka (kapsel)*.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Living Culture Symbiotic ™ är ett registrerat varumärke av Living Planet Ltd.
Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägset probiotika. Metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ stammar av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora.

Innehåll per 2 kapslar:
Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg
Ekologisk hal alm (Ulmus fulva) bark – 200mg
Ekologisk aloe vera (Aloe barbadensis) blad – 200mg

Your Flora Terrain är en levande synergi av nyttiga bakterier, enzymer, näringsämnen och örter som skapas naturligt under den effektiva kefir-kombucha jäsningsprocessen, och noggrant frystorkat för att bevara alla unika näringsämnen.
100% ekologisk inifrån och ut.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Om du behöver större stöd, till exempel efter en antibiotikakur, kan du öka dosen till 2 kapslar två gånger om dagen. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Your Flora Terrain 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …