+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Your Flora Terrain mot halsbränna och läckande tarm 60 kapslar

369,00 kr

Living Nutrition

Your Flora Terrrain

 • Vid halsbränna och sura uppstöttningar
 • Förebygger läckande tarm
 • Aloe Vera och Hala alm stärker tarmslemhinnan

betalning leverans

veganskt ekologiskt kosttillskott

Slut i lager

Beskrivning

Ett symbiotiskt kosttillskott mot halsbränna och läckande tarm

Your Flora Terrain är ett fermenterat kosttillskott mot halsbränna och syra uppstöttningar som löser magproblem i grunden. Vid en obalanserad tarmflora räcker det inte att tillföra pro- eller prebiotika.

Därför är Terrain tillskottet berikat med probiotiska bakterier men även enzymer, peptider, fibrer och kortkedjade fettsyror som är avgörande för en stark tarmbarriär.

Testa Your Flora Terrain för att börja leva utan läckande tarm!

Enligt forskare kan läckande tarm leda till en rad olika sjukdomar. Dock kan det vara svårt för många att lösa problemet långsiktigt.

Your Flora Terrain är specifikt framtagen för att återställa balans i tarmen och stärka slemhinnan.

 • Hala alm bark (Slippery Elm) och aloe vera verkar slemskyddande, balanserar magsyran och lugnar en irriterad mag-tarmkanal. Utöver sina kylande och mjukgörande egenskaper producerar hala alm och aloe vera växtslem, vilket hjälper till att skydda den ömtåliga tarmslemhinnan och återställa dess normala funktion.
 • En mångfald av levande probiotiska bakterier verkar i symbios för att stödja just din unika mikrobiota.
 • Berikat med prebiotika, matsmältningsenzymer, aminosyror, kortkedjiga fettsyror och annat som din tarm behöver.
 • Kapslarna kan öppnas, perfekt för dem som har svårt eller föredrar att inte svälja kapslar eller tabletter.
 • Har ett högt upptag för en snabbare effekt.
 • Fermenterat, ekologiskt, veganskt och är 100% utan tillsatser.

Upptäck andra symbiotiska produkter mot olika magbesvär här.

Naturligt stöd för läckande tarm

Halsbränna, syra uppstötningar, uppblåsthet, trötthet, huvudvärk, eksem och sötsug kan vara tecken på en läckande tarm.

Ur kinesiskt örtmedicinskt perspektiv, när man får överskott av yang eller ”värme” i kroppen orsakat av modern stress, kan det leda till en störd tarmslemhinna och därmed blir tarmhälsan sämre.

Att återställa den inre ’terrängen’ (mikrobiotia i tarmen) och stärka tarmbarriären är en effektiv lösning. Living Nutrition har forskat länge om kopplingen mellan frisk tarm och fermenterad kost. Som resultat har de utvecklat symbiotika genom att använda kefir-kombucha fermenteringen (jäsningen) av rätt anpassade växter.

Så här fungerar symbiotiskt kosttillskott mot halsbränna:

your flora terrain kosttillskott mot halsbränna och sura upptstötningar

 • Holistiskt tillskott: att se på tarmarna som ett ekosystem reducerar inte bara symtom utan bygger grunden till en robust tarmflora.
 • Stark tarmbarriär: kortkedjade fettsyror som finns i symbiotika är främsta näringskälla för tarmcellerna som bygger tarmslemhinnan. En stark tarmbarriär hindrar olika mikroorganismer som finns i tarmen från att läcka ut i kroppen.
 • En förbättrad tarmflora: symbiotika reducerar inte bara symtom utan gynnar hela ekosystemet i tarmarna.

Probiotika mot halsbränna – varför hjälper den inte alltid?

Att tillföra miljarder av labb-framtagna bakterier som ofta har det svårt att anpassa sig till just din unika tarmflora löser ofta magproblem bara tillfälligt. Allt flera senaste studier att våra tarmar behöver ett varierande och levande ekosystem som inkluderar olika komponenter.

Living Nutritions  forskat länge för att utveckla en produkt som liknar tarmens mikrobiota. Fermenterad kost är känd för sina goda egenskaper på tarmsystemet. Därför har kefir-kombucha fermentering blivit den bästa lösningen som tillhandahåller 100+ arter av nyttiga mikroorganismer. Dessutom får bakterierna det naturliga stödet från prebiotika för att överleva i matstrupen och börjar snabbt kolonisera i tarmen.

Läs mer om skillnaden mellan symbiotika och probiotika här.

Inte nog med det förvandlas potentiella allergener till peptider och aminosyror under fermenteringen vilket gör symbiotikan trygg att använda för allergiker. Your Flora serien är lätt att förvara i rumstemperatur, denna levande symbiotika är perfekt att ta med till jobbet och på resande fot.

Innehåll

Ingredienser:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, aloe vera (Aloe barbadensis) blad, hala alm (Ulmus fulva) bark*, fermenterad tapioka (kapsel)*.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Living Culture Symbiotic ™ är ett registrerat varumärke av Living Planet Ltd.
Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägset probiotika. Metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ stammar av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora.

Innehåll per 2 kapslar:
Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg
Ekologisk hal alm (Ulmus fulva) bark – 200mg
Ekologisk aloe vera (Aloe barbadensis) blad – 200mg

Your Flora Terrain är en levande synergi av nyttiga bakterier, enzymer, näringsämnen och örter som skapas naturligt under den effektiva kefir-kombucha jäsningsprocessen, och noggrant frystorkat för att bevara alla unika näringsämnen.
100% ekologisk inifrån och ut.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Om du behöver större stöd, till exempel efter en antibiotikakur, kan du öka dosen till 2 kapslar två gånger om dagen. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Your Flora Terrain mot halsbränna och läckande tarm 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …