+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition SIBO-go 60 kapslar

379,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented SIBO-Go

  • Hjälper till att minska uppblåst mage.
  • Fungerar i naturlig synergi med tarms mikrobiota
  • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttilskott
  • 100% fermenterat, ekologisk, vegansk och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Kosttillskott mot SIBO symptom – bakteriell överväxt i tunntarmen.

Living Nutritions SIBO-Go kosttillskott motverkar bakteriell överväxt i tunntarmen (SIBO) och bidrar till en hälsosam och balanserad mikrobiota. SIBO-Go är ett fermenterat lättupptagligt tillskott som kombinerar välkända örter såsom vitlök, oregano, timjan och kryddnejlika. Dessa örter använts i tusentals år i matlagning och traditionella mediciner för deras potenta och bredspektrum antimikrobiella fördelar. 80-85% av personer med IBS har visat sig ha bakteriell överväxt i tunntarmen enligt studier. Exempel på symptom är gasbildning, uppsvälld mage, smärta eller kramp i magen, diarré eller förstoppning. Om SIBO lämnas obehandlad kan det med tiden leda till fler besvär såsom läckande tarm, huvudvärk, viktminskning, akne, depression, trötthet mm. Dessutom innehåller SIBO-Go näringsämnen, enzymer och aktiva ämnen för att producera en komplett levande föda som fungerar i naturlig synergi med din tarms mikrobiota. Ett perfekt tillskott att lägga till i den dagliga matrutinen, det är lätt för matsmältningen och kommer med naturliga biotika för optimalt mikrobiomstöd.

Sibo-Go tillskott vid behandling av SIBO:

  • 600 mg av aktiva ämnen som motvekar bakteriell överväxt i tunntarmen
  • Hjälper till att minska uppblåst mage
  • Fungerar i naturlig synergi med tarms mikrobiota
  • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttilskott
  • 100% fermenterat, ekologisk, vegansk och utan tillsatser

Varför välja ett fermenterat kosttillskott under behandling av bakteriell överväxt?

Tack vare kefir-kombucha-fermenteringen bibehåller dessa örter sina egenskaper och kroppen har lätt att ta upp alla näringsämnen eftersom tarm inte behöver anstränga sig för nedbrytning. Living Nutrition använder hela växten och skapar en förbättrad, mer biotillgänglig form och anpassningsbar för personens unika mikrobiota. Living Nutritions kefir-kombucha-fermenterade kapslar har full spektruminnehåll som består av bla enzymer, peptider, antioxidanter, prebiotika och biotika som fungerar i synergi för att bidra till normal mental prestation. Tack vare den äkta jäsningsprocessen är SIBO-Go lätt att tas upp i kroppen och ger en bra och snabb effekt.

Innehåll

Ingredienser:
lättupptagliga fermenterad vitlök (Allium sativum) lök*, fermenterad oregano (Origanum vulgare) blad*, fermenterad timjan (Thymus vulgaris) arial delar*, fermenterade kryddnejlika (Syzygium aromaticum) knoppar*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal).
Inga tillsatser. *Certifierade ekologiska ingredienser.
Inga tillsatser.

Aktiva komponenter:
Fermentering förbättrar omvandlingen av vitlökens specifika ämnet allicin till dess aktiva form: S-allylcystein (SAC).
Oregano och timjan är rika på några nyckelföreningar inklusive carvacrol, en nyckelfenol, såväl som tymol. Timjan innehåller även terpener, flavonoider och saponiner, som alla bevaras i synergi genom jäsningsprocessen.
Kryddnejlika är en unik krydda vars mest potenta fytoämne är eugenol.

Hemligheten bakom Living Nutritions kosttilskott ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Den metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Innehåll per 2 kapslar:
Ekologisk fermenterad vitlök (Allium sativum) glödlampa – 150mg
Ekologisk fermenterad oregano (Origanum vulgare) blad – 150mg
Ekologisk fermenterad timjan (Thymus vulgaris) arial delar – 150mg
Ekologisk fermenterad kryddnejlika (Syzygium aromaticum) knoppar – 150mg

Varje kapsel innehåller ett lättupptagligt örtkomplex som har genomgått en äkta fermenteringsprocess under en längre period, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat.
Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition SIBO-go 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …