+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Your Flora Tranquil 60 kapslar

329,00 kr

Living Nutrition

Your Flora Tranquil

  • Innehåller ekologisk kamomill och fänkålsfrö
  • Naturligt stöd för uppblåst mage
  • Symbiotika med 100+ bakteristammar, prebiotika, enzymer, mm
  • Fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Symbiotiskt kosttillskott mot uppblåsthet och nervös mage.

Your Flora Tranquil hälsokost innehåller en ekologisk örtblandning av kamomill och fänkålsfrön som är kända för sina välgörande egenskaper på ballongmage, gasig mage och uppblåsthet. Den symbiotiska Tranquil  från Living Nutrition är speciellt utformad som hjälp mot svullen mage som kan vara ett av flera  symtom av IBS. En uppblåst mage kan orsakas av till exempel kostvanor, en tarmsjukdom eller intolerans mot vissa livsmedel. Tack vare fermenteringen få man en kapsel som är fullpackad med 100+ av naturligt framtagna bakteriestammar, prebiotika, enzymer, peptider. Medan kamomill och fänkålsfrö verkar avslappnande och kramplösande stödjer dessa örter även matsmältningen och lugnar en orolig mage. Living Nutrition tillämpar den unika metoden av fermentering så kallad Living Culture Symbiotic™. Genom fermenteringen skapas ett komplett ekosystem av mikrober som når tarmen levande och har koloniserande faktorer. Dessutom är det rikt på andra komponenter för att ge näring och upprätthålla en frisk mikrobiota.

Your Flora Tranquil symbiotika egenskaper:

  • Effektiv mot uppblåst och svullen mage, även allmänt ont i mage som kan vara ett av symtom vid IBS
  • Underlättar känslig matsmältning
  • Innehåller ekologisk kamomill och fänkålsfrön
  • Har ett högre upptag
  • Fermenterat, ekologiskt, veganvänligt och utan tillsatser

Inom ayurvedisk medicin brukar man säga att kamomill och fänkålsfrö för Vata tillbaka i balans. Kamomill är vördad som en karminativ ört och har varit högt värderad i mer än 4 000 år, även Den är idealisk för att lugna uppblåst mage. Medan fänkålsfrön brukar man tugga i vissa kulturer efter en måltid för att underlätta matsmältningen.

Varför symbiotiskt tillskott?

Living Nutritions symbiotika tillhandahåller 100+ arter av nyttiga bakterier med en stor mångfald av stammar som lever i symbios. Istället för miljarder av lab-framtagna tillsatta bakteriestammar får man ett varierande och komplett ekosystem som kroppen har lätt att ta upp. Dessutom är det anpassningsbart för individens mikrobiota. Inte nog med det förvandlas potentiella allergener i peptider och aminosyror under jäsningsprocessen vilket gör det tryggt att använda för allergiker.

Your Flora-serien är lätt att förvara utan kyl. Detta levande symbiotikum är perfekt att ta med till jobbet, på semestern eller under reseperioder.

Innehåll

Ingredienser:

Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade grodda sojabönor (Glycine max)*, fänkålsfrö (Foeniculum vulgare)*, kamomillblomma (Chamaemelum nobile)*, fermenterad tapioka (kapsel)*.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Living Culture Symbiotic ™ är ett registrerat varumärke av Living Planet Ltd.
Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Living Nutritions kefir-kombucha fermenterade symbiotika är överlägset probiotika. Metoden skapar ett naturligt, mångsidigt ekosystem med 100+ arter av nyttiga mikrober och näringsämnen för att ge näring till din matsmältningsmikroflora.

Innehåll per 2 kapslar:
Living Culture Symbiotic™ Kefir-kombucha fermenterade ekologiska grodda sojabönor (Glycine max) – 300mg
Ekologisk fänkålsfrö (Foeniculum vulgare) – 200mg
Ekologisk kamomill (Chamaemelum nobile) blomma – 200mg

Your Flora Tranquil är en levande synergi av nyttiga bakterier, enzymer, näringsämnen och örter som skapas naturligt under den effektiva kefir-kombucha jäsningsprocessen, och noggrant frystorkat för att bevara alla unika näringsämnen.
100% ekologisk inifrån och ut.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat. Om du behöver större stöd, till exempel efter en antibiotikakur, kan du öka dosen till 2 kapslar två gånger om dagen. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Your Flora Tranquil 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …