+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Organic Fermented Chaga 60 kapslar

399,00 kr

Living Nutrition

Organic Fermented Chaga:

 • Rik på betulinsyra och antioxidanter inklusive melanin
 • Ger skydd från fria radikaler, positiva effekter på immunförsvaret
 • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttillskott
 • 100% fermenterat, ekologiskt, veganskt och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Chaga svamp kosttillskott stödjer immunsystemet och mental hälsa.

Chaga kosttillskott (sprängticka) är känd som ”skogens diamant” och används för att stödja ett normalt fungerande immunförsvar. Living Nutrition använder bara vildväxande ekologiska sprängtickor som växer på björk. Svampen är en av nordens favoritväxt som hjälper upprätthålla immunsystemet och hälsosamma stressnivåer. Chaga är egentligen inte en svamp, utan en utväxt på stammen som suger upp näringsämnen från sitt värdträd.

Living Nutritions ekologiska fermenterade chaga är ett fullspektrum tillskott som innehåller biotika, prebiotika (fibrer), aminosyror, enzymer mm. Alla näringsämnena verkar i en naturlig synergi och tas snabbt upp i kroppen. Efter fyra veckors fermentering enligt kefir-kombucha metoden aktiverar Living Nutrition chagas viktiga ämnen som stödjer ett hälsosamt immunförsvar under stressiga tider.

Fördelar med chaga kosttillskott:

Indianerna i Nordamerika ansåg “skogens diamant” vara en helig svamp. Nu förtiden är chaga populär i Ryssland, Kanada och Norden. Svampen innehåller massor med vitaminer och mineraler och används som hälsokost för att hjälpa upprätthålla ett normalt immunförsvar och ge viktig näring till kroppen. Chaga kosttillskott är en källa till betulinsyra, antioxidanten melanin, steroler och fytonäringsämnen.  Antioxidanter som finns i chaga neutraliserar fria radikaler. Det kan spela en roll för att normalisera åldrandet av celler.

Sprängtickas egenskaper i fermenterad form:

 • 600 mg fermenterad chaga
 • Rik på betulinsyra och antioxidanter inklusive melanin
 • Hjälper kroppen motverka fria radikaler
 • Bidrar till immunsystemets normala funktion
 • Näring till kroppen
 • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttillskott
 • 100% fermenterat, ekologisk, vegansk och utan tillsatser

Varför köpa fermenterad Chaga svamp pulver i kapslar?

Living Nutrition tillämpar den effektiva och tidskrävande kefir-kombucha fermenteringen som gör alla näringsämnena i chaga biotillgängliga. De ger näring till kroppen på många olika sätt. Dessutom berikar fermentering produkten med biotika, aktiva sammansättningar, enzymer och peptider som är snälla mot magen och tarmen. Därför kan fermenterat chaga kosttillskott ha en högre effektivitet än andra former av chaga intag.

Forskning om Chaga

En japansk studie visade sprängtickans effekter på tumörer bland cancersjuka möss.

Innehåll

Ingredienser:

Fermenterad chaga (Inonotus obliquus) conk*, cellulosa (vegetabiliskt kapselskal).
*Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.

Aktiva komponenter:
Chaga är en källa till terpenoiden betulinsyra och antioxidanten melanin.

Hemligheten av denna svampformel ligger i den speciella kefir-kombucha ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Innehåll per 2 kapslar:

Ekologisk fermenterad chaga (Inonotus obliquus) conk – 600mg
Varje kapsel innehåller ekologisk chaga som har fermenterats under en längre period med Living Nutritions kefir-kombucha-metoden, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Organic Fermented Chaga 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …