+46 722 525 635 | Fri frakt från 499 kr | Fri faktura

Living Nutrition Organic Fermented Chaga 60 kapslar

399,00 kr

Living Nutrition Organic Fermented Chaga:

 • Rik på betulinsyra och antioxidanter inklusive melanin
 • Anses ha antiinflammatoriska egenskaper
 • Skydd från fria radikaler, positiva effekter på immunförsvaret
 • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttillskott
 • 100% fermenterat, ekologisk, vegansk och utan tillsatser

I lager

Beskrivning

Chaga svamp kosttillskott

Högeffektiv chaga kosttillskott från Living Nutrition med högre upptag.

Chaga (sprängticka) är känd som ”skogens diamant” och används för att stödja ett normalt immunförsvar. Living Nutrition använder bara vildväxande ekologiska sprängtickor som växer på björkar. Svampen har märkbara terapeutiska egenskaper, vilket gör chaga till en nordens favorit livsmedel för att stärka immunförsvaret och motstå stress. Chaga är egentligen inte en svamp, utan en utväxt på stammen som suger upp näringsämnen från sitt värdträd.

Living Nutritions ekologiskt fermenterat Chaga är ett fullspektrum tillskott som innehåller probiotika, prebiotika, aminosyror, enzymer mm. Alla näringsämnena verkar i en naturligt synergi och lätt tas upp i kroppen. Efter flera veckors fermenteringen enligt kefir-kombucha metoden chaga utvecklar ett komplext levande ekosystem som stödjer ett hälsosamt immunförsvar under stressiga tider.

Chagas hälsoeffekter

Indianerna i Nordamerika ansåg “skogens diamant” var en helig svamp. Nuförtiden är chaga populär i Ryssland, Kanada och Norden. Svampen innehåller massor med vitaminer och mineraler och används som hälsokost för att hjälpa bygga upp immunförsvaret och ge extra näring till organismen. Chaga kosttillskott är ett rik källa till betulinsyra, antioxidanten melanin, steroler och fytonäringsämnen. Sprängticka har en väldigt stark antioxidativa egenskaper. Antioxidanter som finns i chaga neutraliserar fria radikaler. Det kan bidra till att bromsa åldrandet av celler och motverka tumörer. Traditionellt används chaga som hälsokost för förebyggande och behandling av cancer pga dess antioxidativa verkan.

Fermenterad Sprängtickas egenskaper

 • 600 mg fermenterad chaga
 • Rik på betulinsyra och antioxidanter inklusive melanin
 • Anses ha antiinflammatoriska egenskaper
 • Skydd från fria radikaler, positiva effekter på immunförsvaret
 • Komplex näring till kroppen
 • Har ett högre upptag jämfört med ”vanligt” kosttillskott
 • 100% fermenterat, ekologisk, vegansk och utan tillsatser

Varför köpa fermenterad Chaga svamp pulver i kapslar?

Living Nutrition tillämpar den effektiva och tidskrävande kefir-kombucha-fermenteringen som gör alla näringsämnena i chaga biotillgängliga. Dessutom berikar fermentering produkten med probiotika, aktiva sammansättningar, enzymer och peptider som hjälper stärka tarmhälsan och ger näring till kroppen på många olika sätt. Därför är fermenterat chaga kosttillskott mer effektiv.

Forskning om Chaga

En japansk studie visade sprängtickans positiva effekter för minskning av tumörer bland cancersjuka möss.

Innehåll

Ingredienser:

Fermenterad chaga (Inonotus obliquus) conk*, fermenterad tapioka (kapsel)*.
*Certifierade ekologiska ingredienser. Utan fyllmedel, bindemedel, hjälpämnen, tillsatser eller konstgjorda ingredienser.
Aktiva komponenter:
Chaga är en källa till terpenoiden betulinsyra och antioxidanten melanin.

Hemligheten av denna svampformel ligger i den speciella kefir-kombucha-ferementeringen, som ökar upptag av ingredienser helt naturligt. Metoden skapar en förbättrad näringsprofil med fullspektruminnehåll såsom antioxidanter, biotika, peptider, enzymer, mm. Det är ett 100% naturligt kosttillskott framataget helt utan konstgjorda tillsatser och inget som tagits bort.

Innehåll per 2 kapslar:

Ekologisk fermenterad chaga (Inonotus obliquus) conk – 600mg
Varje kapsel innehåller ekologisk chaga som har fermenterats under en längre period med Living Nutritions kefir-kombucha-metoden, och sedan försiktigt frystorkad för att bevara alla unika näringsämnen. Vi kapslar sedan in den i en organisk fermenterad tapiokakapsel, vilket gör den unikt 100% organisk inifrån och ut.

Dosering

Vuxna:
Ta 1 kapsel två gånger om dagen med mat.
Kapslar kan öppnas och läggas till drycker eller smoothies eller blandas i mat. Undvik att ta med varm mat eller dryck, som kan skada de känsliga näringsämnena.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Om du ammar, är gravid eller funderar på att bli gravid, bör du rådfråga din läkare innan du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Organic Fermented Chaga 60 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också gillar …